دانلود پروژه جوانان استثمار شده و جوانان طغیان زده
جوانان استثمار شده و جوانان طغیان زده
فهرست مطالب نمونه صنعتی و تضادهای اجتماعی
سرمایه داری و فقر
مرگ و محیط زیست
تفاوتهای فرهنگی
۱- گسترش و مبانیت تعمیم تحصیل
مبانیتها بر حسب جنس
مبانیتهای اجتماعی
اختلافهای پراکوژیک
فصل سوم : تقسیم کار
۱- جوانان در زندگی فعال
۲- تعلیم و تربیت و شغل و در آمد
تئوری سرمایه انسانی
عوامل اختلاف در آمد
تحرک حرفه ای ومشکل اجتماعی
فصل چهارم
تضادها از کجا ناشی میشوند
قسمت دوم : وابستگی و بدبختی
آزادی و امیدواری
فصل اول
اشکال قدیم و جدید تسلط
« عدم انباشتگی » سرمایه
مباینتهای موجود بین شهرها و روستاها
جوانان طغیان زده
جوانان و انقلاب
جوانان در مبارزات آزادی بخش
جوانان در سازندگی ملی
نتیجه
منابع و مأخذ
قسمت اول – نمونه صنعتی و تضادهای اجتماعی
مدتهای مدید رشد اقتصادی و مخصوصاً صنعتی کردن به عنوان شرایط
لازم جهت پیشرفت اجتماعی معرفی شد. دو قرن گسترش سرمایه داری موجب چندین برابر شدن ثروت وخدمات و راه آهن و کشتیرانی و ایاب و ذهاب هوایی و مدارس و بیمارستانها وآسمان خراشهای متعدد د رمراکز کشورهای صنعتی گردید. اما در بطن ثروت فقر از بین نرفت : فقر قدم به قدم در حلبی آبادها و گتوها مشاهده میشود و به محض اینکه مختصر تحفیفی در آن به عمل میآید بحرانهای مختلف و رکوردهای اقتصادی دوباره آن را تشدید میکنند.
شهر گرایی شدید انواع روابط قدیمیخانوادگی و اجتماعی را به هم میزند و روابط حرفه ای مزدی را که به خشونت و انزوا طلبی منجر میگردد تقویت میکند. روش زندگی که توسط رسانههای گروهی تبلیغ میگردد دائم باعث افزایش نیازها و خواستهها و محرومیت از حق و موجب عدم رضایت میشود. همه این توسعهها اولین قربانیان خود را از میان گروههای کامل و اشخاص مسن و جوانان محروم از کیفیت بالایی کاری و زنان و کارگران مهاجر انتخاب میکنند.
سوسیالیسم یا طرد مناسبات تولید سرمایه داری، نیروهای مولد را در خدمت نیاز مادی و فرهنگی تمام ملت میگیرد و نه فقط در خدمت منافع گروهی معدود. این دگرگونی جهشی را در جوانان موجب میشود و باعث میگردد که دردهای قدیمینظام بویژه بیکاری و تورم و فقر حذف و یا لااقل تقلیل یابد.
اما سوسیالیسم اروپایی شرقی تاکنون موفق به خلق یک « تمدن جدید صنعتی نشده است : این سوسیالیسم زائیده سرمایه داری است و خطوط زیادی از آن را حفظ کرده است :
تقابل شهر – روستا، فاصله بین کارگر و کشاورز و سلسله مراتب کا ررویی و کار فکری و فرمانبری و فرماندهی که تداوم نابرابریها را به دنبال خود میکشند، افزایش میدهد البته این نابرابریها در بلوک شرق به اشکال بسیار تخفیف یافته تر از نابرابریهای غرب خود نمایی میکنند اما برخی پیروزیها باعث برانگیختن تضادهای دیگری شده اند.
قابل ذکر ترین این تضادها در زمینه آموزش مشاهده میشود. به مرور که آموزش گسترده تر میگردد سطح خواستهها افزایش بیشتری مییابد. در حالی که دانشگاه فقط برای یک طبقه نخبه مهیا شده است. فقط تلاشهای ساده و کوچک و کم اهمیت و تکراری ارزش پیدا میکند و این مسائل باعث ارضای توقعات باطنی و درونی شخصیت انسانی نمیگردند. انسان کامل جامعه سوسیالیست فقط در حد خوشحالی حاصله از کار شکل میگیرد واین خوشحالی مبتنی بر فراتر رفتن از مرز « اصول » بازدهی نیست. بلکه در شکوفایی قدرتهای خلاصه اش بوجود میآید.
(((برای دانلود کلیک کنید )))
:: موضوعات مرتبط:
پروژه ها ,
,
:: برچسبها:
دانلود پروژه جوانان استثمار شده و جوانان طغیان زده ,
:: بازدید از این مطلب : 475
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0