دانلود پروژه کارآفرینی تولید پودر آب پنیر و شیر خشک
تولید پودر آب پنیر و شیر خشک
فهرست مطالب
۲) بیان موضوع: ۳
۳) اهمیت موضوع: ۴
۴) تشریح محصولات ۵
۱-۴) آب پنیر ۵
۱-۱-۴) خواص فیزیکی و شیمیایی آب پنیر: ۵
۲-۱-۴) موارد مصرف آب پنیر ۶
استفاده در صنایع نانوایی ۶
۲-۴) پودر آب پنیر (Whey powder) 7
1-2-4) انواع پودر آب پنیر ۷
۲-۲-۴) مشخصات پودر آب پنیر ۷
۳-۲-۴) موارد مصرف پودر آب پنیر: ۸
۴-۲-۴) مزیتها آب پنیر و پودر آب پنیر ۸
۳-۴) پودر شیر خشک صنعتی ۹
۱-۳-۴) انواع پودر شیر خشک ۹
۵) محل اجرای طرح: ۱۲
۶) زمین و محوطه سازی ۱۳
۲-۶) تسطیح و محوطه سازی: ۱۴
۴-۶)ساختمانها ۱۴
۵-۶) نکات فنی در مورد ساختمان ها : ۱۶
۷) فرایند تولید ۱۷
۳-۷) پودر آب پنیر ۱۸
۹) تأسیسات و وسایل تأسیساتی: ۲۰
۲-۹) تاسیسات برق: ۲۰
۱۰) وسایط نقلیه و تجهیزات ۲۲
۱۲) هزینههای قبل از بهرهبرداری: ۲۳
۱۵) سرمایه در گردش ناخالص: ۲۴
جدول نحوه مصرف سرمایهگذاری ثابت ۲۶
۱۷) بررسی اقتصادی و بازاریابی ۲۸
۱-۱۷) مطالعه بازار: ۲۸
۲-۱۷) رقبا: ۳۰
۲۷۵۰ ۳۳
۱۲۵۰ ۳۳
۴-۱۷) قیمت ۳۳
قیمت کارخانهها (میلیون ریال) ۳۳
۵-۱۷) نتیجهگیری بحث اقتصادی و بازاریابی ۳۴
۱۸) محاسبه صرفه جویی ارزی: ۳۵
۲۰) مواد اولیه و مواد بسته بندی: ۳۷
جدول مواد اولیه و مواد بستهبندی: ۳۷
۲۱) نیروی انسانی مورد نیاز: ۳۸
۲۱) دستمزد مستقیم و غیر مستقیم تولیدی: ۳۹
دستمزد مستقیم و غیر مستقیم تولیدی ۳۹
هزینه پرسنل عملیاتی (اداری و فروش و کارگاهی) ۳۹
۲۲) تعمیرات و نگهداری: ۴۱
۲۴) هزینه استهلاک داراییهای ثابت ۴۲
۲۵) هزینههای سربار ۴۳
۲۶) هزینههای تولید: ۴۴
۲۸) هزینههای غیر عملیاتی ۴۶
۲۹) مبانی برآورد فروش: ۴۶
۳۱) جدول پیش بینی گردش وجوه نقد و ترازنامه: ۴۹
۳۲) تجزیه و تحلیل نسبتهای مالی: ۵۲
جدول نسبتهای مالی ۵۵
۳۳) روش های ارزیابی: ۵۶
۳۴) خلاصه طرح ۵۷
۱) هدف:
هدف پروژه تولید انواع پودرها از جمله پودر خشک صنعتی و پودر آب پنیر به میزان ۲۷۵۰ تن در سال در دو شیفت کاری برای رفع نیازهای کمکی کارخانههای مورد استفاده در مناطق مرکزی ایران (استانهای قم، تهران، اصفهان، سمنان، یزد، مرکزی، قزوین) است
۲) بیان موضوع:
در مورد سرانجام احداث این کارخانه چند مطلب باید به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد یکی داده های لازم برای انجام کار است که این داده ها از بزرگترین آنها مثل سرمایه گذاری ثابت تا کوچکترین آنها مثل نیروی انسانی و مواد اولیه قابل شناسایی است که اگر به طور کامل برآورده شود یک قسمت کار به درستی طی شده و نمیتواند تهدیدی برای حرکت باشد. در مورد دادها این توضیح لازم است که مواد اولیه مهمترین داده ها در این کارخانه است که با توجه به وجود مراکز لبنی برای تهیه آب پنیر در ظرفیت پیشبینی شده و دامداریهای فراوان برای تهیه شیر، این مورد با مشکلی مواجه نمیشود. مطلب بعدی که باید به طور کامل مورد بررسی و تجزیه تحلیل قرار گیرد بحث حیاتی فروش محصول که میتواند حرکت و پویایی کارخانه را ادامه دهد با توجه به اینکه موارد مصرف این محصولات زیاد است و این محصولات جزء مکمل و گاهی اصلی کار کارخانجات دیگر است تقاضا برای این محصولات وجود دارد لذا با یک برنامهریزی برای بازاریابی و بازارسازی مناسب میتوان این تقاضا را با عرضهای مناسب پاسخگو بود که با توجه به دو دید داخلی و خارجی در مورد محصولات یعنی توزیع در داخلی و خارج از کشور آیندهای روشن برای آن وجود خواهد داشت. لذا با توجه به توضیحات ذکر شده در مورد این دو محصول که پودر شیر خشک به عنوان محصول اصلی و پودر آب پنیر به عنوان محصول فرعی این کارخانه موفقیت این طرح بسیار زیاد بوده و میتواند تا مستهلک شدن کامل تجهیزات ادامه داشته باشد در نتیجه با توجه به مطالعات انجام شده این طرح تا ۱۰ سال آینده جواب گو است
۳) اهمیت موضوع:
در مورد اینکه به چه علت به فکر عملی گردن این طرح افتاده و این طرح چه اهمیتی دارد باید چند مطلب ذکر شود:
یکی اینکه تقاضا و مصرف برای این محصول بسیار بالاست به طوری که بعضی از کارخانه هایی که این مواد به عنوان مواد مکمل آنهاست کمبود ناشی از این مواد منجر به کیفیت محصولات انها شده یا حتی به علت قیمت بالا بعضی کارخانجات تا حد تعطیلی نیز پیش رفته.
دوم، به علت وجود تعداد کمی از این کارخانجات مقدار زیادی از این محصولات واردات از کشورهای هلند و استرالیاست و در مورد قسمتی دیگر از این تولیدات به علت تولید نیمه سنتی حجم کمی از عرضه را پاسخگو بوده که البته این مقدار نیز با کیفیت پایین تری است. مطلب بعدی در مورد قیمت بالای این کالاست به عنوان مثال در مورد قسمت وارداتی هم هزینههای حمل و نقل و هم هزینههای تعرفههای بالای دولتی قیمت ها بیش از اندازه بالا نگه داشته در جایی که کالای داخلی به خاطر حجم کم تولید و کیفیت پایینتر و هزینهای حمل داخلی بالا یارای مقابله با آن را ندارد.
مطلب بعدی برای جلوگیری از به هدر رفتن و استفاده نا صحیح از مواد اولیه این کالاها مخصوصا پودر آب پنیر است که در بعضی از مراکز سنتی این منطقه یکی به علت به صرفه نبودن برای جمع آوری ماده اولیه آب پنیر و ضایعات شیری و دیگری به علت نبود کارخانه ای برای استفادهای آنها را به عنوان موادی بدون ارزش افزوده مطرح کرده یا در بهترین حالت استفادهای نادرست از آنها داشته.
(( برای دانلود کلیک کنید ))
:: موضوعات مرتبط:
پروژه ها ,
,
:: برچسبها:
دانلود پروژه کارآفرینی تولید پودر آب پنیر و شیر خشک ,
:: بازدید از این مطلب : 327
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0