دانلود پروژه تغذیه در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه تغذیه در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه

تغذیه  در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه
فهرست مطالب
۱-۱ – لزوم و اهمیت حمایت تغذیه ای در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه: ۳
۱-۱-۱- هدف از حمایت تغذیه ای: ۳
۲-۱-۱- شیوع سؤ تغذیه و انواع آن در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه: ۴
انواع سؤ تغذیه: ۴
ب) کوارشیورکرو یا سؤ تغذیه هایپوآلبو مینمیک: ۵
۳-۱-۱-عوارض ناشی از سؤ تغذیه و اهمیت حمایت تغذیه ای در بیماران ICU: 6
2-1- ارزیابی وضعیت تغذیه ای در تشخیص بیماران دچار سؤ تغذیه در ICU: 8
1-2-1- بررسی سابقه بیمار از نظر بیماری، اجتماعی و تغذیه: ۹
۲-۲-۱- معاینات فیزیکی برای مشاهده علائم سؤ تغذیه: ۹
۳-۲-۱- اندازه گیری های آنتروپومتریک: ۱۰
۱-۳-۲-۱- قد: ۱۱
۲-۳-۲-۱- وزن: ۱۱
۴-۳-۲-۱- Body Composition: 14
2-4-3-2-1- محیط میانی بازو و  MAMC: 15
4-2-1- پارامترهای بیو شیمیایی: ۱۶
۱-۴-۲-۱- پروتئین های احشایی: ۱۶
۱-۱-۴-۲-۱- آلبومین: ۱۷
۲-۱-۴-۲-۱- پره آلبومین: ۱۸
۳-۱-۴-۲-۱- ترانسفرین: ۱۹
۴-۱-۴-۲-۱- رتینول باینرنیگ پروتئین (RBP): 20
2-4-2-1- پروتئین توتال: ۲۰
۳-۴-۲-۱- ارزیابی میزان فعالیت سیستم ایمنی: ۲۰
۴-۴-۲-۱- Creatinine Height Index  (CHI): 22
5-4-2-1- تعیین نیتروژن بالانس: ۲۲
۶-۴-۲-۱- ارزیابی هماتولوژیکی: ۲۳
۷-۴-۲-۱- ارزیابی کلی بیمار از نظر ظاهری (SGA) 24
3-1- روش های محاسبه ی مقدار کالری، پروتئین و آب مورد نیاز: ۲۴
۱-۳-۱- روش های محاسبه مقدار کالری مورد نیاز: پ.. ۲۴
۱-۱-۳-۱- محاسبه مقدار کالری مورد نیاز از طریق معادله هریس- بندیکت: ۲۵
۲-۱-۳-۱- محاسبه مقدار کالری مورد نیاز با استفاده از معادله “Ireto-Jones”: ۲۶
۴-۱-۳-۱- کالریمتری غیر مستقیم: ۲۷
۲-۳-۱- روش محاسبه پروتئین مورد نیاز: ۲۸
۳-۳-۱- محاسبه میزان مایعات مورد نیاز: ۲۹
۳-۱- روش ها و تکنیک های مختلف غذا رسانی به بیماران بخش مراقبت های ویژه: ۳۰
۱-۴-۱- تغذیه روده ای (Enteral Nutrition): 31
1-1-4-1- انتخاب محل انفوریون: ۳۲
۲-۱-۴-۱- انتخاب روش انفوزیون در تغذیه روده ای: ۳۶
۳-۱-۴-۱- مواد مغذی ضروری جهت تغذیه روده ای: ۳۹
۴-۱-۴-۱- فرمولاسیون های روده ای: ۴۳
۵-۱-۴-۱- تغذیه روده ای و عفونت های باکتریایی: ۴۶
۶-۱-۴-۱- مشکلات ناشی از تغذیه روده ای: پ.. ۴۸
۱- ناسازگاری های فیزیکی: ۵۴
۲- ناسازگاری های مربوط به فرمولاسیون داروها: ۵۴
۳- ناسازگاری های فیزیولوژیک: ۵۵
۴- ناسازگاری های فارماکوکیتیکی: ۵۵
۷-۱-۴-۱- پایش تغذیه روده ای: ۵۷
۱-۱-۵-۱- تغذیه وریدی تام (TPN): 58
2-1-5-1- تغذیه وریدی جزئی (PPN): 58
3-1-5-1- فرمول های تغذیه وریدی: ۵۹
۴-۱-۴-۱- مشکلات تغذیه وریدی: ۶۱
۱-۵-۱- انتخاب روش حمایت تغذیه ای:۶۵

 





:: برچسب‌ها: دانلود پروژه تغذیه در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه ,
:: بازدید از این مطلب : 590
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 دی 1392 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: