نوشته شده توسط : محمد

دانلود گزارش کارآموزی مراحل نصب نرم افزارها

فهرست مطالب

مقدمه

بخش اول

مراحل نصبOffice 2003

مراحل نصبAntivirus

مراحل نصبCorel draw

مراحل نصبNero

مراحل نصب Spss

مراحل نصب Winxp 

مراحل نصبAssembly

مراحل نصبC++

مراحل نصب Turbo pascal 

مراحل نصب Vmware 

فهرست شکلها و جدولها

شکلها

شکلهای مربوط به Office2003

شکلهای مربوط به Antivirus

شکلهای مربوط به ‍CorelDraw

شکلهای مربوط به Nero

شکلهای مربوط به Spss

شکل مربوط به Winxp

شکلهای مربوط به Assembly

شکلهای مربوط به C++

شکلهای مربوط به Turbo Pascal

شکلهای مربوط به VmWare

  مقدمه:

 امروزه در نظام آموزشی عنوانی به نام کارآموزی وجود دارد که در انتهای دوره باید گذرانده شود .

افرادی که وارد هنرستان میشوند( کاردانش ، فنی وحرفه ای) بعد از اتمام سال سوم باید به مدت دویست و چهل ساعت کارآموزی بگذرانند.

در مقطع کاردانی پیوسته نیز عنوان کارآموزی وجود دارد که باید در ترم آخر گذرانده شود و مدت آن دویست و چهل ساعت میباشد.

هدف از کارآموزی این است که فرد وارد بازار کار شود و به صورت عملی در رشته خود فعالیت داشته باشد و مطالب جدیدی را فراگیرد .

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: گزارش کارآموزی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی مراحل نصب نرم افزارها ,
:: بازدید از این مطلب : 846
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود گزارش کارآموزی کارخانجات نساجی بروجرد

فهرست مطالب
موقعیت جغرافیایی کارخانه الف
طرز قرار گیری قسمت های مختلف کارخانه ب
چارت سازمانی
نمودار مسیر تولید محصولات کارخانه
مقدمات وتکمیل پارچه بافته شده ۱
رنگرزی ۱۴آزمایشگاه کنترل کیفیت و رنگ ۲۱
چاپ ۳۷
کنترل کیفیت پارچه ۵۰
گرمایش ۵۲
تهویه ۵۵

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: گزارش کارآموزی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی کارخانجات نساجی بروجرد ,
:: بازدید از این مطلب : 831
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود گزارش کارآموزی طراحی صفحات وب با برنامه فلش در شرکت چیتاسافت

فهرست

معرفی شرکت پ

فصل اول۱

تاریخچه وب  ۲ 

تاریخچه اینترنت ۳

منظور از وب چیست؟ ۴

چه کسانی استاندارد های وب را تعیین میکند؟  ۵

وب سایت ها چیستند و  چگونه کار می کنند ؟  ۷

نگاهی کلی به وب سایت ها ۸

انواع وب سایتها ۹

طراحی سایت به چه معنا می‌باشد ؟  ۱۲

طراحی و ارتقا و سایت  ۱۴

چگونه ساخت یک وب سایت را آغاز کنیم  ۱۷

اهمیت رنگ در طراحی وب  ۲۱

افزایش سرعت بارگزاری صفحات۲۴

چطور یک قالب را فارسی کنیم؟ ۳۲

فصل دوم۳۵

تاریخچه  ۳۶

فرمت کلی یک فایل  HTML 39

قرار دادن یک تصویر بر روی صفحه ۵۰

طرز ایجاد لیست در HTML54

فصل سوم  ۶۵

مقدمه ۶۶

کاربردهای ۶۷ Flash

متحرک سازی در سایت وب  ۶۸

درک و یادگیری اصول پایه ای  Flash 69

لایه ها ۷۲

جعبه ابزار ۷۴

Frame چیست۷۸

حالت لایه ها  ۷۹

لایه های ماسک  ۸۰

اضافه کردن منحنی پیچیده ۸۱

چرخاندن ، کج کردن و تغییر اندازه دادن ۸۲

انیمیشن در Flash84

آوردن عکس در محیطFlash 87

انیمیشن  Text90

ذخیره سازی فایهای Flash 92

 

شرکت فناوران چیتا (چیتاسافت)

شرکت فناوران چیتا حاصل تلاش و اراده متخصصانی است که با هدف ارائه خدمات نوین انفورماتیکی گرد هم آمدند تا آنچه را که در توان و اندیشه دارند، به همگان عرضه کنند.

موسسین شرکت که دارای تجربیات موفق مدیریتی و اجرایی بودند، با بهره گیری از دانش و تخصص اساتید مجرب و شور و انگیزه نخبگان جوان، گروه چیتا را تاسیس نمودند.

متخصصان شرکت با استفاده از جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا ، محصولات و خدمات خود را با مطلوب ترین کیفیت در کمترین زمان به مشتریان عرضه می کنند و پشتیبانی همیشگی از مشتریان را از وظایف و تعهدات خود می دانند.

 درباره فناوران چیتا

با توجه به گستردگی فعالیت ها و تخصص ها در صنعت IT، عمده فعالیت های چیتاسافت را می توان به صورت حرفه ای در گروه های زیر تقسیم بندی کرد:

     * تحلیل، طراحی و ایجاد سیستم ها و نرم افزار های تحت وب

    * تولید انواع نرم افزار های اختصاصی و تحلیل و طراحی سیستم ها

    * ارائه خدمات میزبانی وب و ثبت دامنه

    * طراحی و پیاده سازی سخت افزاری و نرم افزاری راهکارهای مبتنی بر شبکه

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: گزارش کارآموزی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی طراحی صفحات وب با برنامه فلش در شرکت چیتاسافت ,
:: بازدید از این مطلب : 918
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود گزارش کارآموزی راه و راه سازی در راه و ترابری

فهرست مطالب

-مقدمه:

۲-فهرست:

فصل اول:آشنایی کلی با مکان کار آموزی:

۱-تاریخچه سازمان

۲-نمودار سازمانی وتشکیلاتی

۳-انواع محصولات تولیدی یا خدماتی

۴-شرح مختصری از فرآیند تولبید یا خدمات:

فصل دوم:ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی کارآموز

۱-موقعیت رشته کارآموز در واحد صنعتی با بررسی جزئیات سازمانی رشته کارآموز در واحد صنعتی

۲-بررسی شرح وظایف رشته کارآموز در واحد صنعتی

۳-امور جاری در دست اقدام

۴-برنامه های آینده

۵-تکنیکهایی که توسط رشته مورد نظر در واحد صنعتی به کار می رود.

فصل سوم:آزمون آموخته ها ونتایج (بررسی وتحلیل موضوع کارآموزی)

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: گزارش کارآموزی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی راه و راه سازی در راه و ترابری ,
:: بازدید از این مطلب : 742
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود گزارش کارآموزی صنایع آلومینیوم

فهرست مطالب

فصل اول : (کلیات و تاریخچه )

مقدمه   ۱

پیدایش آلومینیوم۱

تاریخچه تأسیس کارخانه تولید آلومینیوم ۶

کارگاه احیاء۹

کارگاه آند سازی   ۱۲

کارگاه ریخت   ۱۴

کوره های یکنواخت کننده۱۷

کنترل مرغوبیت۱۸

آزمایشگاه   ۱۹

نگهداری و تعمیرات   ۲۲

تأسیسات   ۲۲

یکسو کننده ( رکتی فایر)  ۲۲

مرکز پژوهش و خدمات مهندسی   ۲۴

شرکت سهامی آلومینیوم ایران (ایرالکو)  ۲۶

بررسی واحد های کنترل موغوبیت در مجتمع ایرالکو  ۲۷

کنترل آلودگی و فضای سبز  ۲۹

خلاصه ای از شرکت در کنفرانس مربوط به مواد آستری  ۳۰

موارد استفاده از کاتد  ۳۲

انواع مختلف خمیر آستری  ۳۳

  مواد اولیه تولیدخمیرسردآسترکاری   ۳۴

فصل دوم : (مبانی نظری)

   روشها و فلسفه کنترل فرایند آماری   ۳۵

   نقش انحرافات تصادفی و با دلیل در تغییرپذیزی کیفیت   ۳۷

   اصول آماری نمودار کنترل۳۹

   انتخاب حدود کنترل۴۲

   حدود هشدار در نمودارهای کنترل۴۴

زیر گروه های منطقی۴۵

خلاصه ای از قوانین حساس سازی نمودارهای کنترل۴۸

سایر ابزار هفت گانة عالی۵۱

برگة کنترل۵۱

نمودار پاراتو۵۲

نمودار علت و معلولی۵۲

نمودار تمرکز نقصها۵۴

نمودار پراکندگی۵۵

پیاده سازی SPC56

یک کاربرد SPC64

کاربرد غیر تولیدی کنترل فرایند آماری۶۵

نمودار های کنترل برای مشخصه های وصفی۷۳

فصل سوم : (تجزیه و تحلیل وضع موجود

مقدمه۱

تاریخچه تدوین استانداردها۲

بخش های اصلی در نمودار های سازمانی۳

تجزیه وتحلیل نمودار اصلی سازمانی (جدید)۹

تحلیل نمودار سازمانی جدید   ۲۲

فصل چهارم : ( بررسی وضع موجود )

 مقدمه۲۳

مسئولیت های و اختیارات رئیس واحد تشکیلات روشها۲۳

تعریف پست۲۷

پنج الگوی کارسازی۲۹

عناوین اهداف کیفی کوتاه مدت در سال ۸۱۳۲

عناوین اهداف کیفی کوتاه مدت در سال ۸۲۳۴

تعیین کیفیت ایرالکو۳۶

فصل پنجم : (ارائه پیشنهادات )

مقدمه۴۰

مراحل اصلی نظام پیشنهادات۴۲

ارائه پیشنهادات۴۲

ارزیابی   ۴۵

ویژگی های یک سیستم موفق پیشنهادها۴۸

روند تحولات ساختار تشکیلات۴۹

راهبرهایی برای آینده کشور۵۰

راهبرهایی برای آینده ساختار تشکیلات۵۱

نتیجه گیری۵۲

نظر کار آموز در مورد شرکت ایرالکو۵۳

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: گزارش کارآموزی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی صنایع آلومینیوم ,
:: بازدید از این مطلب : 1637
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود گزارش کارآموزی تولید فرآورده‌های بهداشتی شرکت پاکشو

فهرست مطالب

تاریخچه شرکت پاکشو

مو و لزوم استفاده از شامپوها

شامپو و انواع آن

دترجنت‌ها (سورفکتانت‌ها) و انواع آن

تری اتانول آمین لوریل سولفات

سولفوساکسیناتها

فتی اسید آلکانول آمید

ایمیدازولین‌ها

بتائین‌ها

عوامل حالت دهنده مو

محافظت کننده‌ها

عوامل شفاف کننده

عوامل غلظت دهنده

افزودینهای که به پایداری شامپو کمک می‌کنند

کف

مواد اولیة شامپو و کنترل کیفیت آنها

آب و کنترل کیفیت آن

فرمولاسیون دو نوع شامپو و مایع دستشویی

مراحل ساخت شامپو

کنترل کیفیت محصول

روشهای اصلاح محصول

نرم کننده‌های لباس

سفیدکننده‌ها

مایع ظرفشویی

جرم گیر

شیشه شوی

نرم کنندة موی سر

میکروبیولوژی

مقالات

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: گزارش کارآموزی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی تولید فرآورده‌های بهداشتی شرکت پاکشو ,
:: بازدید از این مطلب : 825
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه کمپوت و کنسرو رضوی

فهرست مطالب

مقدمه:
پروسه تولید کنسرو لوبیای آبگوشتی:
آزمایشات کنترل کیفی مربوطه:
آزمایش درصد پری:
آزمایش درصد نمک سس کنسرو لوبیا:
تست تعداد لوبیا در ۱۰۰ گرم:
استاندارد برخی از موارد مهم در کنترل کیفی (لوبیا):
فرمول فضای آزاد:
آزمایشات کیفی مربوطه:
پروسه تولید سس کچاپ:
آزمایشات مربوطه:
تست غلظت سس یا همان بریکس:
آزمایش نمک سس کچاپ:
آزمایش اسیدیته سس کچاپ:
تست ذرات سوختگی:
ادویه جات به کار گرفته شده در سس کچاپ:
فرآیند تولید کمپوت گلابی:
مقدمه:
کارخانه کمپوت و کنسرو ممتاز رضوی زیرمجموعه کارخانه کنسرو و سردخانه رضوی است، که دارای ظرفیت پائین تری نسبت به کارخانه اصلی می باشد و در محدوده جدایی ازکارخانه اصلی واقع شده.
این کارخانه که از موقوفات آستان قدس رضوی است و در شهرک صنعتی مشهد در خانه ۱ واقع شده است.
تولیدات این کارخانه شامل سس مایونز، سس کچاپ انواع کنسرو و کمپوت (بستگی به فصل).
که در زمان کارآموزی اینجانب تولیدات کارخانه شامل سس مایونز و کچاپ و کنسرو لوبیای آبگوشتی و کمپوت گلابی بوده است.
کارخانه حدوداً ۳۰ نفر پرسنل اصلی و موقت داشته که در زمان پیک کاری تعدادی کارگر فصلی اضافه می شود.
و آزمایشگاه کنترل کیفی کارخانه در هر شیفت ۲ کارشناس فنی دارد.
پروسه تولید کنسرو لوبیای آبگوشتی:
لوبیا بعد از خریداری به وسیله کامیون وارد کارخانه شده، نمونه گیری شده و آزمایشات کنترل کیفی لازم بر روی آن انجام می گیرد. و بعد از مثبت بودن آزمایشات کیفی لوبیای ما که از نوع آبگوشتی می باشد وارد انبار می شود.
آزمایشات کیفی که بر روی لوبیا انجام می شود شامل: تست خار و خاشاک، تعداد در ۱۰۰ گرم و … می باشد که در زیر به آنها اشاره می شود.
لوبیا توسط کارگران از کیسه ها تخلیه و وارد دستگاه شن گیر (بوجاری) شده سپس وارد شن شوئی شده و کاملاً شسته و تمیز می شود و سپس در شبکه های بزرگ به مدت ۴۸ ساعت خیس می خورد.
بعد از طی این مدت در روز کاری، ابتدا در حوضچه شستشو لوبیاها شسته شده و سپس با بالابر یا الواتور به دستگاه بلانچ وارد می شوند که دمائی حدود ۱۲۰ درجه سانتی گراد دارد سپس بعد از طی مسیر بلانچ بر روی نوار سورت انتقال یافته که توسط کارگران کاملاً تمیز شده و لوبیاهای خراب جدا می شوند.
بعد از آن به سینی پر کن وارد شده که دستگاهی چرخان است و دارای مخازنی به وزن قوطی ماست که توسط اوپراتور و توسط تیغه مربوطه مخازن کاملاً پر شده و به کیل مورد نظر می رسند و در انتدا به داخل قوطی ها تخلیه می شوند.
قوطی ها از طریق نوار مخصوص از قسمت مربوطه که عملیات استریل بر روی آنها انجام شده وارد خط می شود.
قوطی های پر شده به مرحله بعدی که تنظیم دقیق وزن است می رسند و توسط کارگر این کار صورت می گیرد. کارگر قوطی ها را فقط چک می کند و در صورت خالی بودن سر قوطی یا افزایش بیش از حد قوطی آنها را تعدیل می نماید و وزن قوطی ها را هر چند دقیقه اندازه می گیرد تا طبق استاندارد مربوطه باشند.
سس کنسرو لوبیا هم که مخلوطی از انواع ادویه جات می باشد مانند (گلپر، پودر کاری، پودر پیاز، فلفل قرمز، فلفل سیاه و فلفل سفید، سرکه و روغن) در این قسمت به قوطی ها توسط فیلر سس اضافه می شود. سپس قوطی به داخل تونل انراست رفته و پس از طی زمان لازم و عبور از آن دربندی شده و سپس اتوکلاونداری صورت می گیرد.
که در اتوکلاو عملیات استریل بر روی آن انجام می شود. عملیات پخت ۷۰ دقیقه به طول می انجامد و دمای لازم برای این عمل ۳۲۱ درجه سانتی گراد معادل ۲/۱ آنگستروم است.
سپس قوطی ها به داخل حوضچه آب سرد منتقل شده و سرد می شوند. بعد از سرد شدن و خشک شدن اتیکت زده شده و تاریخ تولید و مدت انقضاء توسط جت پرینتر بر روی آنها ثبت می شود.
بعد از آن بسته بندی و داخل دستگاه شرینک شده و بسته بندی کامل می شود. انبارگذاری آخرین مرحله تولید است.
قوطی ها ۱۵ روز قرنطینه می شوند تا طی این مدت اگر شکلی برای آنها پیش آید معدوم شوند. و می توان گفت کنسروها مدت ۱۸ ماه تا ۲ سال تاریخ انقضاء دارند.
در صورت اتمام مدت قرنطینه و نبود شکل خاص کمپوت لوبیای آبگوشتی ما آماده روانه شدن به بازار مصرف می باشد که توسط ماشین بارگیری شده، فاکتور می شوند و از کارخانه خارج.
آزمایشات کنترل کیفی مربوطه:
آزمون درصد خار و خاشاک لوبیا: ابتدا توسط دستگاه روپ از ماشین محل لوبیا نمونه برداری شده و به آزمایشگاه آورده می شود و این آزمایش به شرح زیر انجام می گیرد:
- مقدار ۱۰۰ گرم از نمونه را با ترازو وزن کرده و دراین مقدار نمونه میزان شن و سنگ، درصد لوبیای معیوب، درصد لولپه ها و درصد لوبیای چروکیده و آفت زده را مشخص می نمائیم. بعد از این عدد را بر کل نمونه تعمیم می دهیم و میزان افت محصول را مشخص کرده.
- آزمایش وزن کنسرو لوبیا: کنسرو را توسط سرباز کن باز کرده و سطح سس کنسرو را بر روی قوطی از داخل علامت زده که این علامت برای آزمون درصد پر ی است که به آن اشاره می شود.
درصد پری کنسرو بر طبق استاندارد باید ۶۰% وزن آبکش لوبیا باشد.
قوطی لوبیا را بر روی صافی آبکش خالی کرده و آن را می شوئیم سپس لوبیا ها را وزن نموده و قوطی خالی را هم وزن می نمائیم. سپس وزن کل قوطی را از قوطی خالی کم کرده و وزن محتوری قوطی به دست می آید.
سپس تناسب بسته و درصد آن را به دست می آوریم.

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: گزارش کارآموزی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی کارخانه کمپوت و کنسرو رضوی ,
:: بازدید از این مطلب : 920
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود گزارش کارآموزی کوره ها در شرکت صنعتی شوفاژکار

فهرست مطالب

مقدمه و تاریخچه

فصل اول: کوره ها

فصل دوم: ماهیچه سازی

فصل سوم: قالبگیری

فصل چهارم: ماسه سازی

فصل پنجم: شات بلاست و تست آب

فصل ششم: تکمیل دیگ و طراحی قالب

فصل هفتم: آزمایشگاه

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: گزارش کارآموزی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی کوره ها در شرکت صنعتی شوفاژکار ,
:: بازدید از این مطلب : 832
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود گزارش کارآموزی تکنولوژی شرکت صنعتی ایران خودرو

فهرست مطالب

فصل اول
تاریخچه‌ی تاسیس ایران خودرو  ۱
دستگاه تایمر – کابین TC ۵
کنترل ترموستات ماشین جوش  ۹
تصدیق تعویضی الکترود  ۹
قسمت منبع تغذیه دستگاه تست TC ۱۸
مشخصات ربات  ۱۸
مشخصات واحد کامپیوتر  ۱۹

فصل دوم
تاریخچه شرکت صنعتی محورسازان ایران خودرو  ۲۶
واحدهای موجود در شرکت صنعتی محور سازان ایران خودرو  ۲۷
مواد اولیه مورد استفاده در پروسه تولید  ۲۹
پروسه تولید  ۲۹
واحد جوشکاری تولید اکسل  ۳۰
واحد ماشین کاری پوسته اکسل  ۳۱
واحد مونتاژ  ۳۶
واحد رنگ کاری  ۳۷
عوامل زیان آور موجود در واحدهای مختلف شرکت محور سازان ایران خودرو  ۳۸

فصل سوم
تاثیر عوامل محیط کاربر بر روی انسان  ۳۹
تفسیر نتایج  ۴۸
بحث  ۵۲
نتیجه  ۵۳

فصل چهارم
وضعیت محل کار  ۵۴
مقدمه  ۵۴
اثرات نامطلوب توزیع غلط روشنایی  ۵۵
هدف اندازه‌گیری روشنایی  ۵۹
اندازه‌گیری روشنایی در واحد عملیات حرارتی  ۶۰
تفسیر نتایج  ۶۱

فصل پنجم
مکانیک خودرو  ۶۲
تدارکات – روش قدیمی  ۶۲
شرکت کریسلر  ۶۷
معیارهای انتخاب در تامین منابع  ۶۸
تدارکات جهانی  ۶۸
تدارکات الکترونیک  ۷۰
خلاصه  ۷۱
انواع گام‌های دندانه‌ها  ۷۳
روش‌های تولید  ۷۳
تولید یا ژنراسیون دنده شانه‌ای  ۷۴
هابینگ  ۷۵
روش کله زنی  ۷۵
روش‌های پرداخت چرخدنده  ۷۶
پرداخت چرخدنده بروش شیونیگ  ۷۶
روش هنن کاری  ۷۶
لپن کاری  ۷۷
برنشینیگ  ۷۷
ظرفیت فنی دندانه‌های چرخدنده ساهد  ۷۷
ضرایب فرم یا لویس برای دندانه‌های چرخدنده ساده  ۷۸
بارحد برای استهلاک  ۷۹
باردینامیکی  ۷۹
اشتباهات موجود در چرخدنده‌ها  ۸۰
مواد چرخدنده‌ها  ۸۱
سخت کاری عمیق  ۸۲
کربوریزه کردن (‌کرن دادن ) و سخت کردن سطح ماده  ۸۲
نیتره کردن (‌نتیروژن دادن )  ۸۲
سختکاری بروش القایی و شعله  ۸۳
گسیختگیهای معمول در چرخدنده  ۸۳
شکستن دندانه  ۸۴
حفره زدن  ۸۴
خط خوردن دندانه‌ها  ۸۵
روانکاری و سوار کاری چرخدنده‌ها  ۸۵
پس زنی  ۸۷
اندازه‌گیری چرخدنده‌ها  ۸۸
آندرکارتینگ در دندانه‌های چرخدنده  ۸۸
چرخنده‌های با ارتفاع سردندانه‌ طویل و کوتاه  ۹۰
چرخدنده‌های داخلی یا حلقوی  ۹۰
چرخدندهای مخروطی  ۹۱
چرخدنده‌های حلزونی  ۹۲
ظرفیت حرارتی چرخدنده‌های حلزونی  ۹۳
پیشنهادات  ۹۴

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: گزارش کارآموزی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی تکنولوژی شرکت صنعتی ایران خودرو ,
:: بازدید از این مطلب : 898
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 مهر 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود گزارش کارآموزی پالایشگاه نفت کرمانشاه

فهرست مطالب

تاریخچه                              ۱

پیش گفتار                                ۵

کلیاتی راجع به نفت                          ۹

نام گذاری فرآورده  های نفتی                     ۱۴

فصل اول: جستجو و تولید نفت                      ۱۶

۱-۱-   منشأ نفت                             ۱۶

۲-۱- زمین شناسی نفت                          ۱۶

۱-۲-۱- انواع مخازن نفت                       ۱۹

۳-۱- اکتشاف نفت                              ۲۱

۱-۳-۱- روش های ژئوفیزیکی                     ۲۳

۲-۳-۱- روشهای ژئوشیمی                        ۲۴

۴-۱- حفاری                               ۲۵

حفاری برای استخراج                          ۲۶

فصل دوم: ترکیب شیمیایی نفت خام فرآورده های نفتی        ۳۱

۱-۲- ترکیب شیمیایی نفت خام                   ۳۱

۲-۲- ترکیب شیمیایی فراورده های نفتی                      ۳۶

۱-۲-۲- مشتقات  ایدروکربور نفت طبیعی                 ۳۶

الف- بنزین                                   ۳۶

ب – نفت چراغ، نفت گاز                           ۳۷

ج- روغن ها                                  ۳۸

۲-۲-۲- مشتقات غیر ایدروکربورنفت طبیعی               ۴۱

الف- ترکیبات گوگردار دار                            ۴۱

ب – ترکیبات اکسیژندار                           ۴۲

ج- ترکیبات ازت دار                              ۴۳

د- ترکیبات فلز دار                               ۴۳

فصل سوم- مشخصات شیمی فیزیکی ایدروکربوهای خالص

 و برشهای نفتی                                   ۴۵

۱-۳- کلیات                                        ۴۵

۲-۳- نقطه جوش متوسط برشهای نفتی                      ۴۶

۳-۳- عامل تشخیص    KUOP                    ۴۷

۱-۳-۳- ایدروکربورهای خالص                      ۴۷

۲-۳-۳- برشهای نفتی                       ۴۷

۵-۳- فشار بخار                           ۴۸

۱-۵-۳- ایدروکربورهای خالص                    ۴۸

۲-۵-۳- برشهای نفتی                       ۴۸

۳-۵-۳- مخلوط ایدروکربورها                    ۴۸

فصل چهارم

آزمایشهای انجام شده                         ۵۰

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: گزارش کارآموزی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی پالایشگاه نفت کرمانشاه ,
:: بازدید از این مطلب : 1001
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 مهر 1392 | نظرات ()