نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه ماشین های الکتریکی کوچک و موارد استفاده انهاماشین های الکتریکی کوچک و موارد استفاده انهامقدمه
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه ماشین های الکتریکی کوچک و موارد استفاده انها , :: بازدید از این مطلب : 522 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه مقایسه رنگ قرمز و مشکی در عزت نفس دانش آموزان مقطع ابتدایی و راهنماییمقایسه رنگ قرمز و مشکی در عزت نفس دانش آموزان مقطع ابتدایی و راهنمایی فهرست مطالب چکیده ۱
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه مقایسه رنگ قرمز و مشکی در عزت نفس دانش آموزان مقطع ابتدایی و راهنمایی , :: بازدید از این مطلب : 575 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه مقایسه میزان افسردگی جانبازان خفیف و شدیدمقایسه میزان افسردگی جانبازان خفیف و شدید فهرست مطالب
عنوان
فصل اول ۴
مقدمه ۵
اهداف تحقیق ۱۴
ضرورت و اهمیت تحقیق ۱۶
سوال مسئله ۱۷
فرضیه های تحقیق ۱۷
متغییرهای مورد مطالعه ۱۷
تعریف عملیاتی متغییرها ۱۷
۱٫ DEPRESSION 18
1. ANXIETY 19
روش تحقیق (ادبیات و پیشینه ی تحقیق ) ۲۵
جنبه های مختلف سازنده تست افسردگی بک عبارتند از : ۲۶
نظریه های علل افسردگی ۲۶
مروری بر تحقیقات انجام شده: ۳۲
علائم افسردگی ۳۳
علائم عمومی افسردگی ۳۵
انواع بالینی افسردگی ۴۳
همه یگر شناسی افسردگی (شیوع افسردگی ) ۴۴
سبب شناسی افسرگی (علل افسردگی ) ۴۶
افسردگی معمول بیماریهای جسمی ۴۶
افسردگی و تجارب نخستین کودکی ۴۷
افسردگی و بحران های زندگی ۴۸
کاپلان بحرانها را به دو نوع تقسیم می کند: ۴۸
علل افسردگی های بیمار گونه ۴۸
جامعه آماری مورد مطالعه ۵۳
حجم نمونه ۵۳
روش نمونه گیری ۵۳
روش استخراج داده ها جهت تست فرضیات (روش اجرای پژوهش ) ۵۴
جدول تفسیر تست افسردگی بک ۵۵
روش آماری ۵۶
روش تجزیه و تحلیل اطلاعات ۵۶
جدول شماره ۱ جدول مشخصات نمونه آماری : ۵۸
تعداد جانبازان زیر ۷۰ درصد N= 60
جدول شماره ۳ ۶۰
جدول توزیع فراوانی نمرات ۶۰
جانبازان ۷۰ درصد ۶۰
مقایسه نوزیع نمرات افسردگی معلولین ۷۰ درصد و زیر ۷۰ درصد ۶۱
مجموع نمرات جانبازان ۷۰ درصد =۱ X 62
مجموع نمرات جانبازان زیر ۷۰ درصد = ۲ X 62
جدول شماره ۵ ۶۳
جدول توزیع فراوانی و در صد میزان افسردگی جانبازان ۷۰ درصد ۶۳
(با ااستفاده از درجات تشخیص افسردگی بک ) ۶۳
نمودار شماره ۱ ۶۴
نمودار توزیع فراوانی نمرات جانبازان زیر ۷۰ در صد افراد = X 64
نمرات کسب شده در تست افسردگی بک =Y 64
نمودار شماره ۲ ۶۵
نمودار توزیع فراوانی نمرات جانبازان زیر ۷۰ در صد افراد = X 65
نمرات کسب شده در تست افسردگی بک =Y 65
تحلیل نتایج : ۶۸
بحث و نتیجه گیری ۷۰
محدودیتهای تحقیق ۷۱
پیشنهادات ۷۳
تست افسردگی بک ۷۶
پرسشنامه ۷۶
منابع و مأخذ ۸۲
فصل اول
مقدمه
افسردگی یکی از رایج ترین انواع ناراحتیهای روانی است که باعث مراجعه به روانپزشکان ،روانشناسان و دیگر متخصصان بهداشت رو انی می گردد . از این لحاظ افسردگی با سرما خوردگی در میان ناراحتیها ی جسمی قابل مقایسه است . در هر لحظه از زمان ۱۵ تا ۲۰ در صد افراد بزرگسال جامعه ممکن است عوارض و نشانه های مختلف افسردگی شدید را از خود نشان دهند .حداقل ۱۲ درصد از جمعیت کشور های پیشرفته در طی عمر خود برای معالجعه علایم افسردگی شدید به متخصصان روانی مراجعه می کنند و حدس زده می شود که ۷۵در صد افرادی که در موسسات درمان روانی بستری میشوند دچار افسردگی هستند . به دلایلی که هنوز کاملاًروشن نیست در صد بیشتری از بانوان دچار افسردگی می شوند ،نسبت زنان به مردان افسرده در ممالک پیشرفته صنعتی تقریباً۲به۱ می با شد . افسردگی از زمان باستان شایع ترین نوع ((نا بسامانی عاطفی )) شناخته شده است و در بسیاری از مدارک زمان گذشته می توان آثار آن را مشاهده کرد در حدود ۴۵۰ سال پیش از میلاد مسیح ،بقراط از این بیماری به نام ملانکولی یاد کرده است . از مطالعه تاریخ چنین بر می آید که دانشمندان ایرانی مانند ابو علی سینا ور ازی این بیماری را می شناختند و از آن به عنوان عارضه ای روانی یاد کرده اند در سال ۱۹۸۶ کراپلین ،افسردگی را جزء بیماریهای عاطفی (اختلالات خلقی )طبقه بندی کرد . از آغاز دوره پیش سنگ تا قرون ۱۶تا ۱۷ تکامل بشر از لحاظ ساز گاری اجتماعی و آسایش زندگی بسیار پایین بود . باانقلاب صنعتی همه چیز شروع به تحول نمود . صنعت رشد فزاینده ای پیدا کرد ،شهر های متمدنی مثل لندن ،نیویورک و توکیو به سرعت توسعه یافتند ،جمعیت شهرها به چندین برابر رسید و سطح در آمد مردم به شکل قا بل توجهی افزایش یافت اغلب مردم غربی در کمال رفاه و آسایش زندگی می کردند اما ساختمان جسمانی و عقلانی بشر در چند هزار سال گذشته تغییر بسیار جزِِئی حاصل کرد ،انسان مجبور بوده است تطابق و تغییر موقعیت را بیاموزد لیکن وا کنشهای اساسی و غریزه ای او هنوز هم شباهت بسیار نزدیکی با حیوانات عالی تر دارد و این همان مطلبی است که اریک فرام در تئوری خود در بارهٌ شخصیت گفته ، و آن اینکه انسان زمانی که برای آزادی از اصل خود ، یعنی طبیعت جدا شده و به زندگی متمدن شهری روی آورده ، احساس تنهایی می کند و این احساس موجب اضطراب و افسردگی او شده است که این مطلب ازدیاد افسردگی را در جوامع صنعتی تأیید می کند .
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه مقایسه میزان افسردگی جانبازان خفیف و شدید , :: بازدید از این مطلب : 634 نوشته شده توسط : محمد
مقایسه ویژگی های شخصیتی زنان سرد مزاج با زنان عادی حدود سنی ۲۰-۳۰ سال فهرست مطالب فصل اول
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه مقایسه ویژگی های شخصیتی زنان سرد مزاج با زنان عادی حدود سنی ۲۰-۳۰ سال , :: بازدید از این مطلب : 607 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه مفهوم مصونیت دولتها و سران آنها از دیدگاه حقوق بین المللمفهوم مصونیت دولتها و سران آنهااز دیدگاه حقوق بین الملل فهرست مطالب
مقدمه
فصل اول : مفهوم ، منابع و تئوریهای مصونیت دولت
گفتار اول : تعریف دولت و مفهوم مصونیت دولت
الف – تعریف مصونیت
ب – دولتهای خارجی و وضعیت سران دولتها در مصونیت قضایی دولت
گفتار دوم : منابع مصونیت دولت در حقوق بین الملل
۱- منابع قراردادی مصونیت
۲- منابع عرضی مصونیت
گفتار سوم : تئوریهای حاکم بر مصونیت قضایی دولت
الف – تئوری مصونیت مطلق
ب – تئوری مصونیت محدود
ج – دکترین عمل دولت
فصل دوم : مصونیت دولت از صلاحیت محاکم قضایی
گفتار اول : اصل مصونیت دولتهای خارجی
گفتار دوم : استثنائات مصونیت دولتهای خارجی
الف – انصراف از مصونیت
ب – دوای تقابل دولت
ج – اعمال تجاری دولت
۱- اعمال تصدی دولت
۲- اعمال حاکمیت دولت
۳- تفکیک بین اعمال تصدی و اعمال حاکمیت دولت
۳-۱ : معیار هدف
۳-۲ : معیار ماهیت
۳-۳ : معیارمختلط کمیسیون حقوق بین الملل
۳-۴ : تعریف اعمال تجاری دولت
د – شبه جرمهای ارتکابی دولت
۱- تعریف شبه جرمهای دولت
۲- دامه شبه جرمهای دولت
۲-۱ : شبه جرمهای عمدی و غیرعمدی
۲-۲ : خساراتی ناشی از شبه جرم دولت
فصل سوم : مصونیت دولت از اقدامات اجرایی ( قهری )
گفتار اول – اصل مصونیت از اقدامات اجرایی
گفتار دوم : استنشائات مصونیت از اجرا
الف – انصراف از مصونیت
ب – اموال تجاری
۱-اموال مورد استفاده در فعالیتهای تجاری دولت خارجی
۲- اموال مطلقاً مصون
۲-۱: اموال نظامی
۲-۲: اموال دیپلماتیک
۳-۲: اموال بانک مرکزی
ج – مصونیت از اجرا و شبه جرمهای دولت
سخن آخر :
فهرست قضایا
فهرست اختصارات
فهرست منابع و ماخذ
مقدمه
هر قطعه از این کره خاکی به استثنای دریاهای آزاد – تحت حاکمیت یا متعلق به دولتی است. دولتها هم مانند افراد انسان منفرد و منزوی نیستند، بلکه با قتضای احتیاج با هم روابطی دارند.
موقعیت جغرافیای ایجاب میکند که یک دولت با دولتهای همسایه خود روابط خاصی داشته با و با دولتهای دیگر روابطی از نوع دیگر، یک این خود مستلزم رفت و آمد بین دولتها (سران دولتها و نمایندگان آنها) میباشد- و این روابط و رفت و آمدها مهتاج قواعد و قوانینی بینالمللی است تا حقوق دولتها را در مقابل یکدیگر تعیین و تحفیظ نمایند.
در این بین بحث مصونیت دولتها (علی الاخصوص مصونین قضایی دولتها وپسران آنها) که بخشی از کی پروژه کلان در همین زمینه است، به پیش کشیده میشود.
ژمصونیت قضایی دولت از جمله مباحث مهم و مناقضه انگیز در حقوق داخلی بینالملل میباشند که حسب تحولات حقوق بینالملل تفکیک بین آن دو امکانپذیر شده است.
با این توصیف، در خصوص مصونیت قضایی دولت میتوان چنین گفت که از دیرباز در حقوق دخلی به عنوان یک قاعدة عمومی پذیرفته است ه قوة مجریه یا دستگاه حکومت نسبت به خسارات ناشی از اعمال حاکمیتی خود، از هر گونه مسؤولیتی معاف است، مگر اینکه از روی لطف (exgrartia) و بدون اینکه مسؤولیتی متوجه آن باشد، از ز ی اند یدگان جبران خسا رت نماید؛ اما این قا عده در حال تغییر بوده و به تدریج دولتها حتی در قبلا اعمال حاکمیتی خود براساس تعهدی حقوقی موظف به جبران خسارت میگردد.
ولی برعکس، در حقوق بینالملل – نمی توان بدون در نظر گرفتن تحولات تاریخی، تعریف دقیقی از مصونیت قضایی دولتها و سان آنها عرضه کرد. چرا که در هر دورة تاریخی و حسب مقتضیات زیست بینالمللین آن دوره، تحولات شگرفی بر آن وارد شده است.
در دوران قبل از شکل گیری مفهوم ( state) با اختلاط میان مفهوم مصونیت حکام (سران دولت) و مصونیت هیأت حاکمه، دیدگاهی مطلق نسبت به «مصونیت» وجود داشت که به تدریج با شکل گیری مفهوم دولت در حقوق بینالملل به آن تسرّی یافت.
چنین مفهومی از مصونیت که نزدیک به دو قرن دوام آورد، به «تئوری مصونیت مطلق دولت» معروف شد. پس از جنگ جهانی اول، دو عامل باعث گردید که «تئوری مصونیت مطلق دولت» اعتبار خود را از دست بدهد. به این معنا که از یک سو، دولتها بیش از پیش به دخالت در ا مور اقتصادی پردختند و دست به اعمالی زدند که پیش از آن بخش خصوصی عهده دار آن بود، و از سوی دیگر دکتر ین سوسی الیستی ـ مارکسیستی اداره دلت نیز به دولت شدن هرچه بشتر اقتصاد کمک کرد. از این رو به تدریج این نظریه قوت گرفت که نباید ودولت را در خصوص این اعمال، اتداری مصونیت دانست و همین امر منجربه پذیرش دکترین « مصونیت محدود دولت» گشت. نظریه جدید، میان اعمال تصدی (اعمال غیر حاکمیتی) و اعمال حاکمیتی دولتها قائل به ت فکیک شده و اعطای مصونیت را به اعمال دسته اخیر محدود میکند. به سحن دیگر، جز در خصوص نتایج زیانبار اعمال حاکمیتی، برای دولتها مسئولیت مدنی قرار دادی و غیرقراردادی یا مسؤلیت ناشی از شبه جرم قایل میشود. که البته مصونیتن دولتها و سران آنها با پذریرش این دکترین دستخوش تحولات عظیمی گردید.
در آخرین تحولات، قواعد مصونیت دولتها، پس از تصویب اصلاحیه قانون مصونیت حکام خارجی ایالات متحده (Forgegin severeing Immunity ACT ) در سال ۱۹۹۶ با طیفی ج دید از تحولات مواجه شده که بررسی آثار حائز اهمیت است. توضیح آنکه به موجب اصلاحیه مذکور در موارد نقض یا حمایت از نقض قواعد آمده حقوق بشر، صدفنظر با تصویب این اصلاحیه و توجه کمیسیون حقوق بینالملل به آن، قواعد حاکم بر مصونیت دولتها در آستانه تحولات عظیمی قرار گرفته است.
به عبارت دیگر این سؤال فراروی حقوقدانان بینالملل و قضات محاکم داخلی قرار دارد که آیا دولتهای خارجی در قبال نقض فراسرزمینی قوا عد آمده حقوق بشر از ق بیل شکنجه، قتل و گروگانگیری دارای مصونیت هستند یا خیر؟
تبیین دقیق مفهوم و مبانی مصونیت دولت در حقوق بینالملل، بررسی انواع مصونیت قضایی و پاسخ به سؤال فوق انگیز اصلی این تحقیق بوده است. به ویژه آنکه متعاقب تصویب اصلاحیه ۱۹۹۶ FSIA احکام قابل توجهی علیه جمهوری اسلامی ایران و سران آن صادر شده است.
امید است که بتوان در این مقاله، پاسخی هر چند سطحی به مسائل و مطالب مهم در زمینه مصونیت دولتها و سران آنها از دیدگاه حقوق بینالملل داد.
فصل اول
مفهوم: منابع و تئوریهای مصونیت دولت
گفتار اول – تعریف دولت و مفهوم مصونیت دولت
گفتار دوم- منابع مصونیت دولت در حقوق بینالملل
گفتار سوم- تئوریهای حاکم بر مصونیت قضایی دولت
گفتار اول: تعریف دولت و مفهوم مصونیت دولت
- تعریف دولت و مفهوم شناسایی دولت:
بای شناسایی حق مصونیت دولتها و سران آنها، آنچه بیش از همه مورد احتیاج است، رسیدن به تعریف دقیق و درستی از دولت میباشد. بحث در اینکه کدام واحد سیاسی، دولت به معنای حقوق بینالملل بینالملل است خارج از ب حث این تحقیق است. با وجود این یک مطالعه اجمالی در ماهیت دولت لازم بنظر میرسد. و این ماهیت شناخته میرسد. و این ماهیت وقتی شناخته میشود که عوامل تشکیلدهنده دولت مشخص باشند. این عوامل را میتوان در تعریفی از دولت که کم و بیش شامل نظرات مختلف حقوقدانان است دید.
در تعریف دولت گفته میشود: « اجتماع گروهی از مردم در قطعهای مشخص از زمین با اطاعت از یک قدرت مستقل که منافع و مصالح آن جا معه را تأمین میکند و عهدهدار اداره و نظم آن جامعه است.
اسمن «Esmain» حقوقدانان معروف فرانسه در اواخر قرن ۱۹ و اوایل قن حاضر در یک تعریف کوتاه گفته است: «دولت شخصیت حقوقی ملت است» و آ‹دره هوریو « A. Houriou» حقوقدان معروف و استاد حقوق بینالملل دانشگاه تولوز، شبیه این نظریه را بدین صورت بیان کرده است که «دولت تشکیل سیاسی و حقوقی یک ملت است.»
البته کافی نیست که گروهی از مردم با تمام شرایط در سرزمینی ثابت و مشخص تحت اداره و حکومت معین یک دولت باشند تا روابط دیپلماتیک بین آن و دول دیگر برقرار شود، هر چند در موجودیت آن دولت تردید نباشد. در جامعه بینالمللی وقتی دولت به وجود میآید نمیتواند خود به خود از حقوق دیپلماتیک و روابط با دیگر دولتها برخوردار شود مگر آنکه قبلاًَ دولتهای دیگر موجودیت آنرا بشناسند.
حال آنکه شناسائی یک دولت جدید یک تکلیف نیست و عملاً نمیتوان دولتها را مجبور به تقاضای شناسائی یا قبول آن کرد. البته ب رای دولت تازه تأسیس شده عملا ً شناسایی سایر دول بسیار لازم و این لزوم ناشی از احتیاج است. این احتیاج و احتیاجات بسیار دیگر است که روابط بینالمللی را از جمیع جهات وسعت داده. و دولت تا زه نیز نمیتواند بدون این روابط به زندگی خود ادامه دهد. به همین جهت همیشه دولتهای تازه نیازمند شناسائی از طرف دول دیگر هستند و اولین قدم آنها در زمینه بینالمللی این است که هر چه زودتر از طرف هر چ ه بیشتر دولتهای دیگر شناخته شوند.
معنی شناسایی این است که دولتهای دیگر وجود یک دولت را که تازه تأسیس ده یا تغییر رژیم یافته بشناسند. شناسائی به هر شکل که باشد (وسعی یا عملی) اعلام وجود دولت جدید را میکند نه اینکه صفت دولت بو دن بدهد. به عبارت دیگر شناسائی، از جهت حققی، چیزی به دولتی که تشکیل شده و تأسیس یافته نمیدهد و اگر هیأتی ادعای ایجاد دولت جدیدی بکند، ولی یکی از عوامل تشکیل دهنده آنرا نداشته باشد، شناسایی یک یا چند دولت دیگر آنرا تکمیل نمیکند.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه مفهوم مصونیت دولتها و سران آنها از دیدگاه حقوق بین الملل , :: بازدید از این مطلب : 745 نوشته شده توسط : محمد
دانلود مقاله کلیات تعارض قوانینکلیات تعارض قوانینفهرست مطالب مفهوم و عوامل پیدایش تعارض قوانین ۵
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود مقاله کلیات تعارض قوانین , :: بازدید از این مطلب : 712 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه امنیت شغلی با رویکرد ایمنی و سلامت و نقش آن در نگهداری کارکنان سازمانامنیت شغلی با رویکرد ایمنی و سلامت و نقش آن در نگهداری کارکنان سازمان فهرست مطالب
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه امنیت شغلی با رویکرد ایمنی و سلامت و نقش آن در نگهداری کارکنان سازمان , :: بازدید از این مطلب : 547 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه بررسی تفاوت های جنسی در اضطراب اجتماعی نوجوانانبررسی تفاوت های جنسی در اضطراب اجتماعی نوجوانانهمراه با پرسشنامه در پیوستفهرست مطالب
مقدمه ۵
بیان مسئله ۷
هدف از تحقیق و اهمیت مساله ۱۴
فرضیه تحقیق ۱۶
متغیرهای پژوهش ۱۶
فصل دوم : ادبیات پیشینه در تحقیق
اضطراب و فشار روانی ۲۰
اجزای اضطراب ۲۱
انواع اضطراب ۲۴
اندازهگیری اضطراب ۲۷
اضطراب امتحان ۲۵
رویکردهای درمانی اضطراب (رفتار درمانی ، درمان شناختی – رفتاری) ۲۹
بحران اضطراب در نوجوانی ۳۴
دیدگاههای نظری دربارة روانشناختی اضطراب ۳۵
نظریههای اضطراب ۴۸
کنار آمدن با اضطراب ۵۲
مکانیسمهای دفاعی ۵۴
اضطراب طبیعی و اضطراب بیمارگونه ۵۶
اضطراب و یادگیری ۶۰
علتهای رایج اضطراب ۶۲
آشوب و اضطراب نوجوانی (Adolescent Turmoil) 64
نظریههای روانکاوی ، رفتار ، وجودی و زیست شناختی درباره اضطراب اجتماعی ۶۲
عنوان صفحه
فصل سوم : طرح تحقیق
جامعه مورد تحقیق ۶۸
روش نمونهگیری ۷۱
ابزار تحقیق ۷۱
روش نمرهگذاری ۷۲
فصل چهارم :
ارائه داده ها ۷۱
محاسبات آماری ۷۳
فصل پنجم :
خلاصه ونتیجهگیری ۸۲
محدودیتها و پیشنهادات تحقیقی ۷۷
فهرست منابع ۸۴
پیوست ۸۶
مقدمه
اضطراب اجتماعی اضطرابی است که خصوصاً هنگام برخوردهای اجتماعی متقابل افراد با یکدیگر بوجود میآید افرادی که از اضطراب اجتماعی رنج میبرند با افزایش مسائل روانی، ناتوانی در تمرکز حواس و حالتهای عصبی روبرو هستند . اشخاص دچار اضطراب اجتماعی به منبع ناراحتی خود که برخوردهای اجتماعی است که اکنون یا بزودی با آن مواجه خواهند شد آگاه هستند.
اگر چه هر کسی گاهی حداقل کمی از مصاحبهای که قرار است در آن شرکت کند دچار حالت عصبی میشود. در واقع یعنی هر یک از ما در اضطراب اجتماعی قرار میگیریم ، اضطراب اجتماعی مانند خیلی از مسائلی است که روانشناسان و محققین ارتباطات در آن به تحقیق مشغول هستند.
اسامی که به این نظریهها داده میشود عبارتند از :
خجالتی بودن، اضطراب زمانی ، اضطراب ارتباطی، کمگویی، وحشت در اثر ظهور در مقابل دیگران.
اگر چه برخی از روانشناسان بین اضطراب اجتماعی و نظریههای فوق تفاوتی قایل هستند. اما بیشتر محققین امروزه اصطلاح اضطراب اجتماعی را با خجالتزدگی هم معنی بکار میبرند. نظریههای اضطراب زمانی، وحشت در اثر ظهور در مقابل دیگران اغلب به عنوان نمونه های خاص برای نظریه اضطراب اجتماعی عنوان میشود. علاوه بر این بررسیهای آماری نشان میدهد بین اضطراب اجتماعی و خجالتزدگی و دیگر نظریهها ارتباط همبستگی وجود دارد. بنابراین ما اصطلاح اضطراب اجتماعی و خجالتزدگی را میتوانیم در این مقاله بجای همدیگربکار ببریم.
به هر حال باید توجه داشت که اضطراب اجتماعی را نباید با درونگرایی همانند دانست. در حالیکه درونگراها اغلب بجای حضور در اجتماع با خودشان تنها هستند. بیشتر اشخاصی که دچار اضطراب اجتماعی هستند از خجالتزدگی متنفراند.
تقریباً دو سوم این اشخاص در یک تحقیق ، خجالتی بودن خود را یک مشکل واقعی بیان نمودند و یک چهارم این افراد تمایل خود را برای یافتن راهحل این مشکل بیان نمودند.
(PIKONIS, 1992 A)
بیان مسئله(موضوع تحقیق)
» ویژگیهای اشخاص مبتلا به اضطرابهای اجتماعی«
اشخاصی که از اضطرابهای اجتماعی رنج میبرند در موقعیتهای اجتماعی که قرار میگیرند دچار مشکل میشوند. این اشخاص میگویند هنگامیکه مجبور به گفتگو با دیگران هستند دچار حالت عصبی و احساس نامطلوبی میشوند.(CHEEK , BUSS1981)
آنان به نظر دیگران نسبت به خودشان توجه دارند. آنان وقتی که با افراد جدید آشنا میشوند و یا مجبور هستند در مقابل حضار صحبت کنند خیلی خجالتی میشوند. اغلب این افراد فکر میکنند ممکن است کارشان اشتباه باشد و یا احمقانه بنظر آید. اشخاص خجالتی اغلب دچار لکنت زبان میشوند ، درگفتار دچار اشتباه میشوند ، علائم عصبی در ظاهرشان دیده میشود ، مانند عرق ریختن و لرزش بدن. این احساسات فقط در ذهن اشخاص اضطراب اجتماعی نیست.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه بررسی تفاوت های جنسی در اضطراب اجتماعی نوجوانان , :: بازدید از این مطلب : 580 نوشته شده توسط : محمد
دانلود تجربیات یک معلم پایه دوم ابتداییتجربیات یک معلم پایه دوم ابتدایی فهرست مطالب «مقدمه »
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود تجربیات یک معلم پایه دوم ابتدایی , :: بازدید از این مطلب : 673 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه تأثیر مداخلات خانواده درمانی راهبردی بر اختلافات زناشوییتأثیر مداخلات خانواده درمانی راهبردی بر اختلافات زناشویی
همراه با پرسش نامه
فهرست مطالب
پیشگفتار: ۵
چکیده تحقیق : ۶
فصل اول ۱۰
مقدمه ۱۱
بیان مسئله ۱۲
ضرورت و اهمیت موضوع ۱۶
فصل دوم ۲۱
خانواده سالم و رشد و تحول آن : ۲۳
خاستگاه خانواده: ۲۴
تاریخچة خانواده درمانی و بررسی نظریه ها: ۲۷
مفهوم خانواده درمانی چیست؟ ۳۰
خانواده درمانی راهبردی. ۳۲
۶- بازنشستگی و کهنسالی. ۳۳
خانواده درمانی روان تحلیل گری. ۳۶
خانواده درمانی تجربی ۳۸
مکتب خانواده درمانی ساختاری: ۳۹
تحقیق در خانواده درمانی: ۴۰
فصل سوم ۴۱
طرح تحقیق : ۴۱
جامعة آماری: ۴۲
نمونة آماری و روش نمونه گیری: ۴۲
روش جمع آوری اطلاعات: ۴۳
روش تجزیه وتحلیل اطلاعات: ۴۴
فصل چهارم ۴۵
مقدمه ۴۵
مقدمه ۴۶
۲-۱ نمودار توزیع فراوانی سن زوجین به تفکیک جنس. ۴۷
۶-۱نمودار توزیع فراوانی شغل زوجین به تفکیک جنس. ۵۰
۷-۱ جدول توزیع فراوانی مدت زندگی مشترک در دو گروه آزمایش و کنترل. ۵۰
مقایسه نمرات رضایت زناشویی پیش آزمون گروه آزمایش و کنترل. ۵۳
مقایسه تغییرات نمرات رضایت زناشویی در گروه آزمایش و کنترل. ۵۴
تغییر نمرات حل تعارض در گروه آزمایش و کنترل. ۵۵
فصل پنجم ۵۷
بحث و نتیجهگیری ۵۷
محدودیتهای تحقیق: ۵۹
فهرست منابع ۶۰
پرسشنامه رضایت زناشویی ENRICH 62
فصل اول
مقدمه
بیان مسئله
ضرورت و اهمیت موضوع
اهداف پژوهش
فرضیه ها
اصطلاحات
مقدمه
خانواده به عنوان یک واحد به ظاهر کوچک اجتماعی، از ارکان عمده نهادهای اصلی هر جامعه به شمار می رود. در واقع هر خانواده را باید خشت بنای جامعه و کانون اصلی حفظ سنت و رسوم از ارزشهای والا و مورد احترام و شالودة مستحکم مناسبات پایدار اجتماعی در روابط خویشاوندی، مبدأ بروز و ظهور عواطف انسانی و کانون صمیمانه ترین روابط میان افراد و پرورش فکر و اندیشه و اخلاق و پرورش فکر و اندیشه و اخلاق و تعالی روح انسانی به شمار آورد. خانواده به عنوان واحد عاطفی – اجتماعی کانون رشد و تکامل، التیام بخش، تحول و تغییر، آسیبها و عوارضی است که هم بستر شکوفایی و هم فرونشانی آن روابط میان اعضایش می باشد. در نتیجه تأثیر بسزایی در تعادل روانی، عاطفی و اجتماعی داشته و به عنوان کوچکترین کانون اجتماعی شدن متضمن پذیرش نقشهای اجتماعی و همنوایی با هنجارهای اجتماعی میباشد. همچنین خانواده نهاد و شالودة اساسی در ساختار اجتماعی جوامع است که سلامت یا عدم سلامت آن قوام و اضمحلال جامعه را در بردارد.
خانواده سالم، نظامی باز است که اعضای آن در عین حالی که از روابط
عاطفی گرمی با هم برخوردارند، هویت فردی خود را حفظ میکنند. در این گونه خانواده، عشق به طور نامشروط می باشد و اعضاء پذیرای یکدیگر هستند. آستانه تحمل خانواده در برابر کشمکش و استرس بالاست و به هنگام نیاز، داوطلبانه درصدد یاری و خواهان آن میباشند. در این خانواده ها ائتلاف قوی و روشنی بین والدین وجود دارد و این قدرت بین والدین تقسیم می شود اعضاء خانواده با هم نزدیک و صمیمی هستند. با این حال حریم شخصی افراد حفظ میشود و استقلال و فردیت اشخاص مورد احترام است.
در مقابل خانواده مختل خانواده ای است که قادر به تأمین نیازهای تکاملی اعضاء، حل مشکلات و تعارضات خود نیست. کارکرد او مختل است. مرزهای بین اعضاء نامشخص است، اعضاء استقلال رأی ندارند لذا حمایت و همکاری رخ نمیدهد. نظام خانواده بستر و اعضای آن به لحاظ عاطفی سرد، جدا از هم و گسسته میباشند.
تمدن جدید که در پرتو تلاشهای بشری و دستاوردهای علوم تجربی حاصل شد چهره انسانی را تغییر داد. دستاوردهای مدنی و صنعتی و همچنین رنجهایی که غالباَ آنها از مدنیت جدید و مدرنیسم نشأت میگیرد، هر روزه بر شمار بیماریهای روانی و نابهنجاریهای رفتاری افزوده میشود و متأسفانه در همین مسیر قویترین پیوند های انسانی را در مستحکم ترین قرارگاه آن یعنی نظام ریشه دار خانواده در معرض تهدیدی جدی قرار میدهد. روز به روز کارائی خانواده در تحقق و ظایفش کم رنگتر میشودو این سلامت جامعه را تهدید میکندزیرا اختلا ل در کارائی خانواده مشکلاتی را در منظومه خانواده ایجاد میکند و در صورت تشدید مشکلات خانواده را به سمت فرو پاشی سوق میدهد طلاق و فرو پاشی خانواده ضمن بر هم زدن تعادل روانی –عاطفی افراد خانواده و جامعه منجر به بروز بسیاری از آسیبهای اجتماعی میشود.
اختلافات زناشویی از اهمیت ویژه ای برخوردار میباشد. به همین دلیل پژوهش بنا دارد با نوعی رویکرد خانواده درمانی با عنوان راهبردی به مداخله در زمینه اختلافات زناشویی پرداخته، به نحوی در رفعاین مشکل خانمان براندار نقش داشته باشد.
بیان مسئله
بر صاحب نظران علمو انسانی و افرادی که به کار تخصصی با خانواده مشغول میباشند پوشیده نیست که خانواده ایرانی به ویژه خانواده های شهرنشین با بحرانهای زیادی روبرو هستند این بحرانها از سویی بازتاب دگرگونی عظیم ساختاری- عملکردی در ساخت خانواده است و از سوی دیگرعدم توانایی در برخورد علمی در تدوین راهبردهای عملی و ارائه راه حل های مناسب را به نمایش میگذارد چشم بر تافتن از این بحرانها و پناه بردن به مکانیسم های کتمان سازی در ترویج آنها ابتدا ساده ترین اما در عین حال زیان بارترین رویکردی است که می توان به پیش گرفت زیرا حاصل جز انباشت بحران نهایتاَ غیر قابل کنترل شدن آنها را در بر خواهد داشت.
البته در همین جا باید اشاره کرد که بحران در خانواده و تردید در کارآیی پاروایی از عمکردها، وظایف و نقش آفرنی ها به مقولهای جهانی تبدیل گشته و منحصر به جامعه خاصی نمیباشد با این حال شتاب دگرگونی و عوامل بحران زای اجتماعی در جوامع مختلف تابع متغیرهایی است که ماهیت بومی – فرهنگی به خود گرفتهاند.
بزرگترین تحول ساختاری در خانواده ایرانی در چند دهة اخیر تبدیل خانواده گسترده به خانواده هستهای شهر نشین بوده است این تغییرات بنیادین تأثیرات خود را در همة زمینه ها ی ممکن نظیر نحوه ارتباط خانواده با یکدیگر اهمیت عاطفی اعضای خانواده برای هم معنی و مفهوم مقوله خانواده عملکرد اقتصادی خانواده و نیز نقش جنسیت ها بر جای گذارده است. در دوران گذشته تشکیل یک خانواده نو بنیاد حلقه ای از دایره ارتباطاتی فرا گیر یعنی خانواده گسترده بشمار میرفت و خانواده هستهای در اصل به عنوان جزئی از یک نظام کلی محسوب میءشود در سایه آن زیست میکرد. محور اصلی زندگی بر پایه روابط والدین- فرزندان استوار شده بود و زوجین قطب عاطفی اصلی یکدیگر نبودند اما خانواده هستهای امروزین بر محور رابطه زوجی استوار گردید و کانون اصل ارتباطات اعضای آن محسوب میگردد به بیان روشنتر اگر خانواده در گذشته از برخی مکانیسمهای جمعی غلبه بر بحران و یا از ذخایر عاطفی – تجربی اطرافیان سود میجست امروز این خود خانواده هستهای و قبل از هم زوجین هستند که باید راهکارهای غلبه بر بحران را در فرآیند تعامل و ارائه پیشنهادهای مشخص عملی بیابند اما تحقق این امر با موانع جدی روبرو ست. زیرا افراد از ابزار و مهارتهای ارتباطی کا فی برخوردار نبوده و نتیجتاَ مکانیسمهای افکار در خانواده غالب میگردند که پیامدهای مخرب دراز مدتی نظیر از خود بیگانگی، سرخوردگی، تخریب متقابل بر جای خواهند گذاشت. در بعد عاطفی باید متذکر شدکه اعضای خانوادههای نوبنیاد امروز نسبت به گذشته در برآورده کردن نیازهای عاطفی یکدیگر نسبت به هم وابستگی بیشتری دارند زیرا محدود شدن دایره زیست خانواده امکان ارضای جانشینی نیازهای عاطقی را از اعضای آن صلب کرده است.
بالاخره خانواده امروز به کانون هدف دسته جمعی اعضاء تبدیل گردیده که باید پاسخگوی نیازهای اقتصادی خود باشد همچنین حضور پیش از پیش زنان کشور در عرصه های علمی و حرفه ای نقشهای سنتی و مأنوس درباره جنس را شدیداَ دستخوش تحول کرده است این وضعیت جدید، ذهنیت تازه و قواعد رفتار فردی – اجتماعی فراخور خود را میطلبذ. افراد بر الگوهای رفتاری کلیشهای و عدم تجدید نظر جدی در این زمینه مانع دستیابی به مکانیسم پویا متعادل و پایدار است و نهایتاَ ارمغانی جز تشدید تنشهای خانوادگی و اجتماعی به همراه نخواهد داشت.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه تأثیر مداخلات خانواده درمانی راهبردی بر اختلافات زناشویی , :: بازدید از این مطلب : 665 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه رنگ و حالت الکترونی مولکولهارنگ و حالت الکترونی مولکولها
فهرست
مقدمه : ۳
سولفوریک اسید + آنیلین ۳
فصل ۱ ۵
رنگ و حالت الکترونی مولکولها ۵
۱ – رنگ ۶
فصل ۲ ۸
شیمی رنگ ۸
فصل ۳ ۱۳
انواع رنگدانه ها ۱۳
۱- تیتانیوم دی اکسید ( Tio2 ) ۱۴
حداقل درصد ۱۷
شناسایی دی اکسید تیتانیوم : ۱۸
مشخصات فنی فسفوسیلیکات سرب ( تری بازیک ) ۲۹
رنگدانه های کرومات سرب: ۳۰
- طرز تهیه کروماتهای سرب و سایر نمکهای سرب: ۳۱
سیلیکو کرومات سرب بازی: ۳۳
رنگدانه مولیبدات (MOLYBDATE): 35
رنگدانه های بر مبنای کادمیم: ۳۶
سمیت رنگدانه های کادمیم : ۳۷
کرومات روی : ۳۸
-نقش کرومات روی در مقابله با خوردگی فلزات ۳۹
تتراکسی کرومات روی : ۴۲
کرومات استرانسیم : ۴۳
اکسید های آهن ۴۴
سیانامید سرب : ۵۷
اکسید کروم : ۵۸
آبی اولترامارین ( ابی لاجورد ) : ۶۰
آهن آبی ( آبیهای پروس) : ۶۱
سمیت آهن آبی ( آبیهای پروس ) : ۶۲
سرولئان – کرولئان ۶۲
اکسید آهن سیاه: ۶۳
رنگدانه های آلومینیومی : ۶۳
رنگدانه های برنز : ۶۴
فصل ۱ – رنگ و حالت الکترونی مولکولها ۶۵
۱ – رنگ ۶۵
فصل ۲ – شیمی رنگ ۷۱
۱ – طبقه بندی مواد رنگی ۷۱
رنگها ۷۶
فصل ۳ – انواع رنگدانه ها ۷۹
تیتانیوم دی اکسید ( Tio2 ) ۷۹
سمی بودن دی اکسید تیتانیوم ۸۱
حداقل درصد ۸۳
شناسایی دی اکسید تیتانیوم : ۸۴
- مشخصات سشیمیایی کرومات های سرب : ۱۱۴
طرز شناسایی کروماتهای سرب: ۱۲۶
۵-۲-۳-۳- رنگدانه مولیبدات (MOLYBDATE): 126
6-2-3-3- رنگدانه های بر مبنای کادمیم: ۱۲۷
کادمیم لیتوپون ۱۲۸
سمیت رنگدانه های کادمیم : ۱۲۹
۷-۲-۳-۳- کرومات روی : ۱۲۹
خواص ضد خورندگی کرومات روی در آب و محلولهای نمکی ۱۴۲
۹-۲-۳-۳- کرومات استرانسیم : ۱۴۴
ه – مشخصات فنی اکسید های آهن : ۱۵۵
سرولئان – کرولئان ۲۰۰
دوده چراغ یا دوده گیاهی : ۲۰۲
خواص ظاهری رنگدانه : ۲۱۸
۲۴-۲-۳-۳-مشخصات فنی اکسید جیوه: ۲۲۷
مقدمه :
تاریخچه – امروزه از رنگهای طبیعی به ندرت استفاده می گردد زیرا به کمک روشهای سنیتک رنگهای ایده آلی از نظر کمی و کیفی تولید میشوند و چون ساختمان اصلی آنها را آروماتیکها تشکیل میدهند بنابراین ازذغال سنگ و نفت به عنوان مهمترین منابع طبیعی و اولیه برای آنها محسوب میشوند . بیش از یک قرن است که رنگهای آلی و مصنوعی برای بشر شناخته شده است . در سال ۱۸۵۶ وقتی شیمیدان ۱۸ ساله انگلیسی به نام ویلیام هندی پرکین سعی میکرد کینون راسنتز نماید به جای محصول سفید رنگی که او انتظار داشت یک ماده بد شکل سیاه رنگ تولید نمود که برایش قابل توجه و قابل مطالعه بود . از استخراج این ماده رنگ ارغوانی زیبایی به نام ماوین بدست آمد که بر حسب تصادف کهنه نخی که در کنار میز آزمایش او قرار داشت توسط آن رنگی گردید و این ماده تا آن زمان تنها ماده رنگی بود که از واکنش شیمیایی حاصل شده و جزو رنگهای گیاهی و ظبیعی نبود و بدین سان تحول بزرگی در تهیه مواد رنگی آلی شروع گردید واکنش تهیه رنگ مزبور بصورت زیر است :
سولفوریک اسید + آنیلین
این رنگ چنانچه بعدا خواهیم دید به دلیل وجود گروه آزین ( Azine ) جزو این نوع شیمیایی میباشد ولی در آن زمان به دلیل تهیه اش از آنیلین رنگ آنیلین نامش نهادند .
پرییکن رنگ بالا را در کارخانه ای نزدیک لندن از قطران ذغال سنگ در مقیاس صنعتی تهیه نمود البته قبل از آن در آزمایشگاه از اثر پتاسیم دی کرومات و سولفوریک اسید بر آنیلین ناخالص آنرا سنتز نموده بود از انجائیکه این رنگ در رنگرزی مزایای فراوانی نسبت به دیگر رنگهای طبیعی ، از نظر روشنی و ثبات داشت در اندک زمانی توجه رنگرزها را بخود جلب نمود . پریکن و دوستانش علاوه بر تهیه رنگ بالا فرایند ساده رنگرزی با تانیک اسید را نیز ابداع کردند و بالاخره بعد از مدتها تحقیق و بررسی اولین کارخانه رنگسازی توسط او تاسیس و به مرحله تولید رسید .
از انجا که در آغاز اغلب رنگهای مصنوعی اولیه از انیلین ساخته میشدند و انیلین در آن زمان فقط از منبع قطران ذغال سنگ تهیه میشد اینگونه رنگها به رنگهای آنیلین و رنگهای قطران ذغال سنگ معروف بودند هر چند که بعضی از این رنگها از آنیلین نیز مشتق نشده بودند . امروزه کلمه رنگهای مصنوعی با سینتیک ترجیح داده میشوند زیرا دیگر امروزه رنگها لزوما از منابع اولیه ذغال سنگ تهیه نمیشوند . بلکه منابع نفتی ( نفت خام و گاز طبیعی ) بجای آن جایگزین شده و این تعویض عمدتا در اثر جایگزینی گاز ذغال با گاز طبیعی در کشورهای صنعتی انجام گرفت .
در تهیه رنگها از نظر کلی فرایند عمومی زیر دنبال میشود :
نفت
مواد اولیه (هیدروکربنهای آروماتیک) منابع طبیعی
زغال سنگ
مواد حد واسط
رنگها
فصل ۱
رنگ و حالت الکترونی مولکولها
۱ – رنگ
رنگ نمودی از تاثیر متقابل نور مرئی و ماده است و ماده به این ترتیب رنگی به نظر میرسد . خود پدییده دید نیز نتیجه جذب نور توسط شبکیه چشم میباشد . جذب نور سبب میشود که ساختمان پروتوئینهای چشم در اثر یکسری واکنشهای شیمیایی تغییر یابد و یک ردیف پاسخهای شیمیایی داده شود و درنتیجه ، علامت دریافت شده بوسیله عصب نوری به مغز انتقال می یابد .
تابش نور سفید به ماده بر حسب ساختمان و حالت سطحی ماده با پدیده های زیر پاسخ داده میشود :
الف : تمامی پرتوهای تابیده شده بازتاب یا پخش میگردند بدین ترتیب ماده سفید به نظر میرسد .
ب : تمامی پرتوها جذب میشوند ، ماده سیاه به نظر میرسد .
ج : قسمتی از پرتو ها بطور انتخابی جذب میشوند ماده رنگی به نظر میرسد .
باید تصریح کرد که نور سفید منتشر شده توسط خورشید تابشهای الکترو مغناطیسی در ناحیه ۴۰۰ تا ۸۰۰ n m را در بر میگیرد . در دو سوی طیف مرئی نور از تابشهای غیر مرئی برای چشم انسان تشکیل یافته است طول موجهای بیشتر از ۸۰۰ n m نور در ناحیه زیر قرمز (I R ) و طول موجهای کمتر از ۴۰۰ n m در ناحیه فرا بنفش ( U V ) قرار دارد . بنابر این رنگ هر جسم یک حالت ویژه از پدیده ای بسیار عمومی ، یعنی پدیده جذب انتخابی است .
در داخل حوزه مرئی ، نوارهای خیلی باریک طول موجها به رنگهای کاملا معین مربوط میگردند . این رنگها نه تنها از ایجاد نوری با طول موج کاملا مشخص ناشی میشوند بلکه آنها از نور سفیدی که توسط جذب پرتوی که طول موج رنگ مورد نظر را در بر نداشته باشد نیز حاصل میگردند بدین ترتیب است که بر اثر جذب « رنگهای تکمیلی » ما رنگها یاجسامی که ما را احاطه کرده اند می بینیم جدول زیر رنگهای جذب شده و دریافت شده را نسبت به طوول موج نور جذب شده نشان میدهد .
رنگ جذب شده رنگ دریافت شده طول موج دریافت شده طول موج جذب شده به n m
بنفش زرد آبی n m ۴۳۵ – ۴۰۰
آبی زرد ۴۸۰ – ۴۳۵
سبز – آبی پرتقالی ( نارنجی ) ۴۹۰ – ۴۸۰
آبی – سبز قرمز ۵۰۰ – ۴۹۰
سبز ارغوانی ۵۶۰- ۵۰۰
زرد – سبز بنفش ۵۸۰ – ۵۶۰
زرد آبی ۵۹۵ – ۵۸۰
نارنجی سبز – آبی ۶۰۵ – ۵۹۵
قرمز آبی – سبز ۷۵۰ – ۶۰۵
فصل ۲
شیمی رنگ
بررسی مواد رنگی از نظر شیمیایی ،. بخش جالبی از شیمی کاربردی را تشکیل میدهد به شیمی رنگ معروف است . در این قسمت انواع تقسیم بندی مواد رنگی ، مواد اولیه ( Primaries ) مواد حد واسط ( Intermediates ) بررسی میگردد .
۱ – طبقه بندی مواد رنگی
علاوه بر تقسیم بندیهای قدیمی این مواد را به مصنوعی و طبیعی ، گیاهی و غیر گیاهی ، معدنی و آلی و غیره طبقه بندی میکردند در تقسیم بندی جدید که بر اساس کاربرد رنگها متکی است این مواد بطور کلی به دو بخش عمده زییر تقسسیم بندی شده است:
I - بیگمانها ( رنگدانه ها ) یا بیگمنت ها ( PIGMENTS )
II - رنگها ( DYES )
اغلب رنگها موارد استفاده شان در صنایع رنگرزی نساجی اهمیت دارند در صورتی که بیگمانها در موارد غیر رنگرزی نساجی کاربرد بیشتری دارند . هر چند که بعضی مواقع آنچنان مرز مشخص بین ایندو بخش رنگ نمیتوان تقسیم نمود .
بیگمانها ( Pigments )
بیگمانها مواد جامد تزئینی هستند که در شکل و اندازه های مختلف در حلالهای مربوط به حالت معلق تهیه و بکار میروند . بیگمان مشتمل بر مواد سیاه ، سفید و رنگی بوده که موارد استعمال زیادی از جمله رویه زدن ، پوشش دادن ( Surface Coating ) ، رنگرزی انبوه ( Mass Coloration ) و دیسپرسیون در هوا میباشد . برای رویه زدن از محلواهای آبی حاوی مواد سفت کننده مثل چسب و سایر رزین ها ، روغنهای خشک کننده ( معمولا به همراه یک یا چند حلال آلی ) ترکیبات نرم کننده ( Plastici zers ) و غیره استفاده میشود . در رنگرزی انبوه مواد پلاستیکی گوناگون ، پلاستیکها و الیاف مصنوعی گوناگون را بکار میبرند .
از آنجا که بیگمانها به صورت دیسپرس مصرف میتواند از استکل و ابعاد ذرات آنها حائز اهمیت میباشند . اغلب بیگمانها بصورت پلی مرفیک ( یعنی برای ساختن و ظاهر کردن آنها باید از مراحل مختلف گذشت ) بوده و شرایط تهیه شان باید طوری انتخاب گردد که فرمهای کریستالی با اندازه ذرات ( Partical size ) کوچک حاصل شوند در غیر اینصورت اشکالاتی در فرایند رنگ زدن به وجود خواهد آمد .
بیگمانهای اولیه و قدیمی غالبا ترکیبات معدنی بوده که منشا طبیعی داشته اند ولی چون کیفیت و خواص جالبی از خود نشان نمیدادند لذا به مرور زمان جای خود را به بیگمانهای مصنوعی و آلی دادند . نمونه هایی از بیگمانهای عمده معدنی را بصورت زیر میتوان طبقه بندی کرد :
بیگمانهای سفید :
بیگمانهای قرمز : گل آخری ( ) سرنج ، ( pdo ) ، شنگرف ( Hgs ) و کرئمات بازی سرب
بیگمانهای زرد و نارنجی :
بیگمانهای آبی : و اولترامارین ( لاجورد )
بیگمانهای سبز : مخلوط سبز و
موارد استفاده عمود : بیگمانهای یاد شده در بالا عبارتند از : لاکها ، رنگهای روغنی ، ورنی ، رنگهای سلولوزی ، پلاستیکی ، وکب های چاپ ، رنگرزی کاغذ ، رنگ زدن سطوح آلات و ادوات ، بنا ها ، ساختمانهای فلزی ، آهنی و وسایل نقلیه ، پلهای آهنی ، کشتی ها ، راه آهن و ماشینهای کارخانجات .
از مهمترین بیگمانهای معدنی که امروزه به مقادیر فراوان تهیه و مصرف میشود ، اکسید دوتبتان ( Tio2 ) است که توسط دوروش موسوم به فرایند های کلریید و سولفات از سنگهای معدنی روتایل ( RUTied ) ، لومینیت ( Lumenite ) که دارای %۷۲ Tio2 هستند تهیه میگردد .
دراینجا مختصری در مورد رنگهایی که در صنایع پوشش سطوح به کار میروند اشاره میگردد
مواد خام لازم برای تهیه اینگونه رنگها عبارتند از :
بیگمانهای معدنی و آلی ) صمغهای طبلیعی و مصنوعی ، روغنها ،. حلالها ، مواد خشک کننده ( سیکاتید ) و مواد نرم کننده . ذیلا در مورد هر یک از مواد مذکور شرح کوتاهی بیان میگردد .
۱- بیگمانها ( Pigments )
۲- صمغ ها ( Resins ) : صمغ طبیعی جسمی بی شکل است که از ترشحات بعضی نباتات مانند کاج و غیره به وجود میآید این صمغ در مورد ترشح مایع است ولی در مجاورت هوا بتدریج جامد میگردد واکنشهای شیمیایی مانند اکسیداسیون و حل نمیشوند صمغهای مصنوعی ( رزین ها ) مواد پلیمری مانند پلاستیکهای فنل فرمل ، پلی استر ، ترکیبات پلی و نیل ، اپوکسی و غیره هستند از مزایای این نوع رزین امکان کاربرد آنها برای منظورهای مختلف میباشد .
۳- روغنها ( oils ) : در این موارد روغنهای بزرگ ، چوب چینی ، خشخاش و غیره استفاده مینمایند .
۴- حلالها ( Solvents ) : مهمترین حلال ها هیدرو کربنهای حاصله از نفت مانند بنزین و آروماتیکهایی نظیر بنزین ، تولوئن ، گزیلنها و همچنین الکل ، کتونها و استرها میباشد .
۵- مواد خشک کننده ( سیکاتیو Driers ) : این مواد را به رنگهای روغنی اضافه میکنند تا زودتر خشک شوند برای تهیه خشک کننده ها معمولا املاح بعضی از فلزات را با روغنی مثل روغن برزک مخلوط و حرارت میدهند . مثلا اگر مخلوط روغن برزک را با کربنات و یا اکسید سرب مدتی حرارت دهند روغن برزبک زودتر خشک میشود . علاوه بر ترکیبات سرب از ترکیبات منگنز و یا کبالت نیز میتوان استفاده کرد .
۶- مواد نرم کننده ( Plasticizer ) از ترکیبات مختلف برای این منظور استفاده میشود مانند روغن کرچک ، گلیسرین ، کافور ، دی بوتیل فتالات ترکرزیل و غیره .
طرز تهیه روغنی – برای تهیه لاک میتوان یک صمغ طبیعی مانند لکوفان یا یک رزین مصنوعی را در حلال مناسبی مانند الکل ، اتر و غیره حل نمود و بعد یک ماده نرک کننده نیز بآن افزوده در اینصورت اگر این مخلوط را در روی شیئی به ضخامت کم بریزیم پس از تبخیر یک ورقه نازک ضخیم تشکیل شده که شیئ مورد نظر را محافظت مینماید . اکنون اگر این لاک را با یک بیگمان رنگی مخلوط کنیم و بعد روی سطوح مورد نظر بریزیم رنگ مربوطه ظاهر میگردد .
رنگهای روغنی – از مخلوط کردن لاک روغنی و بیگمانها رنگ روغنی بدست میآید .
ورنی – برای تهیه ورنی ، روغن برزک را مدتی حرارت میدهند تا قسمتی از آن به لینوکسین تبدیل شود ( ماده ای که از اکسیداسین و پلیمریزاسیون روغن برزک حاصل شده و تشکیل فیلم میدهد ، لینوکسین نامند ) . سپس مقداری خشک کننده به آن اضافه میکنند تا خشک شدن آن تسریع گردد . حال اگر به این مخلوط بیگمان نیز اضافه کنیم ورنی رنگی بدست میآید .
در خاتمه این بحث اشاره به چند نوع رنگ دیگر نیز مفید خواهد بود :
رنگ آبی ( مخلوط با آب ) – اگو رنگهای معدنی یا آلی نامحلول را با یک ماده صمغی مخلوط کنیم میتوان این مخلوط را بکمک قلم مو به محل مورد نظر مالید .
رنگهای اکو وارل : این رنگها معمولا رنگهای غیر سمی و معدنی مانند اکسید روی ، زرد کادمیم ، زرد کرم ، گل آخری ، شنگرف ، آبی پروس ، اولترامالین و غیره میباشند . آنها را با یک ماده وصل کننده مانند صمغ سریشم ، ژلاتین ، دکسترین و یا کتیررا یا زرین مصنوعی مخلوط کرده و بکمک فشار آن را تبدیل به دکمه یا صفحه مینمایند و یا به آنها گلیسریین افزوده و به شکل قمیه در لوله میریزند در موقع کاربرد آنرا با آب حل کرده و مصرف مینمایند .
رنگهای مغز مداد – مغز مدادهای معمولی معمولا از کائولن و یک ماده رنگی و زرین مانند کتیرا ، میتل ، سلولوز وغیره ) تهیه میکنند سپس آنرا در مخلوطی از پیه گاو و موم ژاپنی ( یا اجسام مشابه ) ذوب شده میریزند و وسط چوب قرار میدهند .
رنگهای پاستل – که در تابلو سازی مصرف میشوند از مخلوط کلسیم کربنات یا گچ آلومینیم اکسید ، ماده رنگی و صمغی مانند کتیرا تهیه میکنند باین ترتیب که مخلوط را خمیر کرده و با فشار به شکل مورد نظر مثلا استوانه در آمده خشکک مینمایند .
بیگمانهای آلی جدید – پیرایش بیگمانهای جدید در طول زمان به کندی انجام گرفته بود تا اینکه توسط ویلیام هندی پرکین رنگهای مصنوعی در سال ۱۸۵۶ ابداع گردیدند . متعاقبا در اوایل قرن بیستم بیگمانهای مصنوعی و آلی تهیه و به بازار عرضه شدند این بیگمانها دارای اهمیت خاصی اند . زیرا علاوه برر موارد استعمالی که بررای بیگمانها یمعدنی ذکر شده در رنگرزی نساجی و الیاف نیز بکار میروند .
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه رنگ و حالت الکترونی مولکولها , :: بازدید از این مطلب : 577 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه سیستم مدیریت خودروهای فرسودهسیستم مدیریت خودروهای فرسودهفهرست مطالب
سیستم مدیریت خودروهای فرسوده ۱
انتخاب معیار برای گزینش کشورها: ۶
۴-۱- محدودیتها: ۸
۵-۱- متدولوژی ۹
انالیز اطلاعات جمع اوری شده ۹
۶-۱ – ساختار تحقیق ۱۱
۲- سیاست پایدار مواد زائد ۱۲
۱-۲- مدیریت پایدار مواد زائد: ۱۲
۲-۲- ابزارهای سیاست مواد زائد پایدار: ۱۶
روشهای اجباری: ۱۶
روشهای اختیاری و داوطلبانه: ۱۷
ابزارهای قانونی ۱۸
ممنوعیات تولید و محدودیات: ۱۹
گواهی نامه ها: ۱۹
ابزارهای اقتصادی: ۱۹
مالیاتها و هزینه ها: ۱۹
سیستم دفع و بازپس گیری مبلغ: ۲۰
ابزارهای اموزشی: ۲۰
انتخاب ابزارهای سیاست برای دستیابی به اهداف: ۲۱
۳-۲- خصوصیات سیاست پایدار مواد زائد: ۲۱
تاثیرات زیست محیطی: ۲۲
هزینه های اجرا و اداری ۲۲
تحریک نواوری: ۲۳
تطابق با چهارچوبهای قانونی: ۲۳
جنبه های سیاسی و اجتماعی: ۲۳
پایش: ۲۳
شفافیت: ۲۴
۳- تعریف قسمتهای مختلف مدیریت خودروهای فرسوده ۲۴
۱-۱-۳- اجزاء سیستم خودروهای فرسوده ۲۵
۲-۱-۳- اوراق کردن ماشین: ۲۶
۳-۱-۳- تکیه کنندگان ۲۷
۱-۳-۳- عملیات جداسازی در قسمت تکه سازی: ۲۹
دسته اهن های فلزی ۳۰
دسته غیراهنی غیرفلزی: ۳۰
fulff یا ASR سنگین: ۳۱
۴-۱-۳- مواد زائد باقی مانده (ASR) 31
1-2-3- خودروهای متروکه: ۳۲
۲-۲-۳- عملکرد ضعیف اوراق کنندگان ۳۲
۳-۳- روش های مقابله با اثرات زیست محیطی: ۳۴
۱-۳-۳- بازیافت و حذف ترکیبات: ۳۴
حذف مایعات و سیالات و مواد قابل انفجار ۳۵
فلزات: ۳۵
بازیافت پلاستیک: ۳۶
شیشه: ۳۷
کاهنده ها: ۳۸
باتریها: ۳۸
تایرها: ۳۹
استفاده مجدد از تایرهای مجدد ۳۹
بازیافت از طریق ریز کردن: ۴۰
بازیافت از طریق تکنولوژیهای مدرن: ۴۰
بازیافت انرژی: ۴۱
کاهش اثرات زیست محیطی ASR : 41
2-3-3- کاهش در طراحی ۴۱
۴-۳- اولین سیاستهای خودروهای فرسوده: ۴۲
قانون خودروهای فرسوده: ۴۳
جلوگیری از تولید مواد زائد در خودرو ۴۴
۵-۳- توسعه معیارهای ارزیابی سیستم خودروهای فرسوده: ۴۵
پایش: ۴۸
تحریک نواوری: ۴۹
۴- بررسی سیستم های مدیریتی موجود در کشورهای مختلف ۵۱
۱-۴- نظام کلی ۵۱
۱-۲-۴- طراحی سیستم: ۵۳
۲-۱-۲-۴- اوراق کنندگان ۵۵
۳-۱-۲-۴- تکه کردن و بازیافت: ۵۵
بازیافت: ۵۶
۲-۲-۴- نقش قسمتهای کلیدی: ۵۶
۳-۲-۴- یافته ها و مبحثها: ۵۷
تعداد اتومبیل های ثبت شده و از ثبت خارج شده ۵۸
نرخ بازیافت ۶۰
طراحی سیستم برای سرمایه های ناشی از اوراق کردن ۶۰
۲-۳-۴- هزینه های بازیافت در سیستم بازگشت رایگان: ۶۱
۴-۴- نتیجه گیری: ۶۳
اثار زیست محیطی ۶۳
راندمان اقتصادی: ۶۵
پایش: ۶۵
تحریک ابداع و نواوری: ۶۶
۱-۵- چهارچوب قانونی: ۶۷
۱-۱-۲-۵- جمع اوری ۶۹
۱-۲-۵- طراحی سیستم: ۶۹
استانداردهای ARN برای اوراق کنندگان ۷۰
الزامات ARN برای اوراق کنندگان: ۷۱
استانداردها برای بازیافت کنندگان ۷۳
۳-۲-۵- یافته ها: ۷۴
۴-۵- نتیجه گیری ۷۷
سیستم از رده خارج کردن ۸۲
۳-۶- مکانیزم مالی: ۹۰
۴-۶- نتیجه گیری: ۹۱
۱-۲-۷- سیستم MD 95
جریانات مالی در سیستم MD : 96
عوامل مربوط: ۹۶
۳-۷-یافته ها و مباحث: ۹۷
نرخ جمع اوری: ۹۸
نرخ بازیافت: ۹۸
جریان مالی اینده : ۱۰۰
۴-۷- نتیجه گیری ۱۰۱
طراحی سیستم ۱۰۴
مکانیزم مالی: ۱۰۴
۳-۸- عوامل ۱۰۴
اوراق کنندگان ۱۰۴
تکه کنندگان: ۱۰۵
مسئولین دولتی: ۱۰۷
۴-۸- یافته ها ۱۰۷
نرخ بازیافت ۱۰۸
۵-۸- نتیجه گیری ۱۰۸
نرخ جمع اوری: ۱۱۴
نرخ بازیافت و استفاده مجدد ۱۱۵
۳-۸- مکانیزم مالی: ۱۱۶
۴-۸- نتیجه گیری: ۱۱۷
راندمان اقتصادی ۱۱۸
یافته ها ۱۲۰
نرخ جمع اوری ۱۲۱
نرخ بازیافت و استفاده مجدد ۱۲۱
متدولوژی ۱۲۱
۳-۹- مکانیزم مالی ۱۲۲
هزینه تصفیه ۱۲۲
مطالعه بر روی روش های یک سیستم خودروهای فرسوده مانند چگونگی طراحی، چگونگی اجرا، نوع ابزار استفاده شده و تاثیر عوامل و رفتارشان در کارهای مختلف در مرحله بعدی قرار میگیرد.
نه تنها مسائل زیست محیطی از اهداف یک سیستم میباشد، همچنین اقتصاد یک سیستم نیز یک جنبة مهم میباشد. بنابراین، این تحقیق به جنبه های مالی و اقتصادی سیستم ها نیز می¬پردازد. کلیه موارد به ما کمک میکند تا درک بهتر و عمیق تری از سیستم داشته باشیم. سایر جنبه ها. مانند رقابت، بازار فروش و مباحث بازرگانی تحت بررسی و مطالعه میباشد. ولی به علت محدودیتهای موجود، در این تحقیق از این جنبه ها صرفنظر میشود تا به سایر جنبه ها رسیدگی بهتری گردد.
انتخاب معیار برای گزینش کشورها:
انتخاب کشورهای برای بررسی سیستم های مدیریت خودروهای فرسودة انها، بر اساس چند معیار میباشد یکی از مهمترین این معیارها عبارت است از: واردات خودروها میباشد. سعی بر ان است تا کشورهایی انتخاب گردند که واردات تقریبا شبیه به یکدیگر دارند و طول و مدت اجرای مدیریت خودروهای فرسوده در انها طولانی باشد تا دارای خروجی زیادی باشیم و همچنین این سیستم ها دارای تنوع زیادی باشند تا بتوان ابزارهای زیادی را برای انها ازمایش کرد و معیارهایی از این قبیل.
بر این اساس کشورهای زیر انتخاب گردیدند:
۱- سوئد: که دارای سابقه زیاد در زمینه سیستم مدیریت خودروهای فرسوده دارد که این سابقه به سال ۱۹۷۵ برمی گردد. سیستم اولیه به صورت دستمزد و پاداش بود و از زمانیکه مسئولیت خودروهای فرسوده به دوش سازندگان افتاد یک سیستم جدید نیز به موازات ان شروع به کار کرد.
۲- هلند: از سال ۱۹۹۵ شروع به سازماندهی دوباره خودروهای فرسوده خودکرد که اساس ان بر مبنای توافق بین دولت و یک شرکت خصوصی، ARN، که مسئولیت سازماندهی و مدیریت خودروهای فرسوده را دارد، میباشد.
۳- المان: سیستم مدیریت خودروهای فرسوده این کشور به صورت اختیاری بود که از سال ۱۹۹۷ اجباری شد. در این سیستم مسئولیت تولید کنندگان پائین میباشد بنابراین کلیه هزینه ها به عهدة اخرین مالک میباشد.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه سیستم مدیریت خودروهای فرسوده , :: بازدید از این مطلب : 434 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه مدیریت سازمانهای ورزشیمدیریت سازمانهای ورزشی
فهرست مطالب
فصل اول : مدیریت – فرایند اساسی مدیریت
مدیریت مدیریت ورزشی فرآیند مدریریت آیا مدیریت علم است یا هنر ؟ مقصود مدیریت سازمان و نیاز به مدیریت حرکت افراد و گردش کار سازمانها مهارت های مدیران مهارت فنی مهارت های ادراکی و تصمیم گیری مهارت طراحی و حل مساله مهارت انسانی و ارتباطی مهارت هوش عاطفی سطوح مدیران / آیا کار همه مدیران یکسان است مدیریت عالی / گروه سیاستگذار مدیریت میانی / گروه مجریان مدیریت عملیاتی / سرپرستان / گروه عملیاتی مدیریت موثر و موفق چگونه می توان مدیر موفق و موثری بود نظریه ها و مکاتب مدیریت مفاهیم و گرایشات کلی مدیریت از نظریه های مختلفی تشکیل شده است که عبارتند از مکتب کلاسیک نظریه مدیریت علمی نظریه فرآیندی مدیریت اصل تقسیم کار اصل اختیار و مسئولیت اصل انضباط اصل فرماندهی اصل وحدت مدیریت اصل تبعیت منافع اصل حقوق و پاداش ( جبران خدمات کارکنان ) اصل تمرکز اصل سلسله مراتب اصل نظام ( نظم ) سازمانی اصل عدالت اصل ثبات و دوام اصل ابداع و ابتکار اصل تقویت مبانی کار ( یگانگی ) اصول و مفاهیم بوروکراسی )مکتب نئوکلاسیک / نظریه مدیریت رفتاری التون مایو سازمانهای رسمی و غیر رسمی روابط اجتماعی روابط تخصصی نظریه سلسله مراتب نیازها سلسله مراتب نیازهای مازلو نیازهای فیزیولوژیکی مانند نیازهای ایمنی ، مانند قدر و منزلت اصول و مبانی مدیریت وظایف مدیریت مدیریت بر ۵ وظیفه برنامه ریزی ضرورت برنامه ریزی موفقیت هر سازمان هدفهای برنامه ریزی هدف گذاری تعریف برنامه تعریف استراتژی خط مشی برنامه ریزی عملیاتی / تاکتیکی برنامه ریزی جامع / استراتژی عوامل برنامه ریزی عوامل دیگری که در امر برنامه ریزی باید مدنظر قرار گیرند کاربرگ برنامه ریزی برای رشته والیبال و تعیین هدفهای آن تعیین هدفهای گروهی طرحهای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برنامه ریزی برای فصل تعطیل مسابقات ارزشیابی تجهیزات استاندارد بودن تجهیزات و ابزار ورزشی وسایل ورزشی با کیفیت خوب خریداری نمایید سفارش به موقع وسایل ورزشی مصالح برنامه خود را در نظر داشته باشید از شرکتهای قابل اطمینان خرید کنید تا آنجا که امکان دارد از فروشندگان محلی خرید کنید نگهداری از وسایل و تجهیزات ورزشی بودجه جدول مسابقات رزرو نمودن تسهیلات مکاتبات سازماندهی تعریف سازماندهی اصول مهم سازماندهی تقسیم کار و تفویض مسئولیتها مراعات سلسله مراتب قدرت و اختیار طراحی دستورالعمل های انضباطی اساس انتخاب ، شایستگی است نه شخصیت سازمان صف سازمان ستاد ستاد کمکی ستاد مشورتی ساختار سازمانی پیچیدگی رسمیت تقسیم بندی مختلف سازمان ها تقسیم بندی مختلف سازمان ها هدایت و رهبری رهبری سبک رهبری سبکهای مدیریت و رهبری سبک مدیریتی دستوری مدیریت و رهبری حمایتی مدیریت و رهبری مشارکتی نظارت و کنترل مکانیزم نظارت و کنترل مشخصات سنجش و اندازه گیری واحد نظارت واحد فعال تغییر دهنده فرایند کنترل کنترل را می توان طی ۴ مرحله انجام داد طراحی کنترل اثربخش برای برنامه های ورزشی تعریف کنترل فرایند کنترل سنجش و اندازه گیری عملکرد واقعی اصلاح هر نوع انحرافات قابل ملاحظه بودجه بندی به عنوان ابزار کنترل بودجه بندی به عنوان ابزار برنامه ریزی بودجه بر مبنای صفر فصل دوم : آشنایی با سازمانهای ورزشی داخلی و بین المللی هدف کلی سازمانهای ورزشی سازمانهای ورزشی وابسته به جنبش المپیک کمیته بین المللی المپیک وظایف IOC وظایف هیئت اجرایی اجلاس IOC کمیته های ملی المپیک ( NOCS ) کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران وظایف کمیته ملی المپیک ارکان تشکیلات کمیته ملی المپیک مجمع عمومی هیئت رئیسه و هیئت اجرایی ) فدراسیونهای بین المللی فدراسیونهای ورزشهای المپیک زمستانی فدراسیونهای ورزشی که توسط ( IOC ) مورد شناسایی قرار گرفته اند ولی جزء برنامه بازیهای المپیک قرار نگرفته اند ونهای ملی ( NFS ) فدراسیونهای ملی جمهوری اسلامی ایران اهم وظایف فدراسیون به شرح زیر است فدراسیون های ورزشی جمهوری اسلامی ایران انجمنهای ورزشی بانوان هیئت ورزشی ) المپیک سولیداریتی ( همبستگی ) کمکهای المپیک سولیداریتی خاص اجرای برنامه های زیر است جایگاه ورزش در ساختار نظام دولتی ) سازمان تربیت بدنی جمهوری اسلامی ایران تاریخچه تشکیلاتی سازمان تربیت بدنی وظایف سازمانی تربیت بدنی شورای سازمان تربیت بدنی سازمان اداری و نمودار تشکیلاتی سازمان تربیت بدنی )وزارت آموزش و پرورش تاریخچه تشکیلاتی وزارت آموزش و پرورش وظایف اداره کل تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش سازمان اداری و نمودار تشکیلاتی اداره کل تربیت بدنی آموزش و پرورش )وزارت فرهنگ و آموزش عالی تاریخچه تشکیلات وزارت فرهنگ و آموزش عالی جایگاه تربیت بدنی در تشکیلات وزارت فرهنگ و آموزش عالی وظایف اداره کل تربیت بدنی وزارت فرهنگ و آموزش عالی سازمان اداری و نمودار تشکیلاتی اداره کل تربیت بدنی وزارت فرهنگ و آموزش عالی خودآزمایی سازماندهی یک رویداد ورزشی سازماندهی یک رویداد ساده ورزشی شرح وظایف کمیته تبلیغات و انتشارات شرح وظایف کمیته نمایشگاهها شرح وظایف کمیته روابط عمومی شرح وظیفه کمیته فوق برنامه و امور اجتماعی شرح وظایف کمیته بولتن و نشریات شرح وظایف کمیته امور تجهیز سالنهای ورزشی شرح وظیفه کمیته اردوهای تدارکاتی شرح وظایف کمیته امور فنی مسابقات شرح وظایف کمیته ارزیابی شرح وظایف کمیته امور مالی و تدارکات شرح وظایف کمیته ترابری و امور نقلیه شرح وظایف کمیته بهداشت ، درمان و خدمات پزشکی شرح وظیفه کمیته اسکان و امور خوابگاهها شرح وظیفه کمیته تغذیه و امور سلف سرویس شرح وظیفه کمیته استقبال و تشریفات امور مسافرت استقبال و بدرقه شرح وظایف کمیته مترجمین و راهنماها فصل سوم :بـودجـه تعریف بودجه اصول بودجه بندی اصل سالانه بدون بودجه اصل وحدت اصل جامعیت بودجه چرخه یا دوره بودجه بندی تهیه و تنظیم بودجه تصویب بودجه اجرای بودجه نظارت بر بودجه انواع بودجه )انواع بودجه از نظر تکنیک تهیه و تنظیم یا بودجه ریزی انواع بودجه از نظر ماهیت هزینه بودجه عمومی دولت شامل انواع بودجه از نظر زمان ( چرخه بودجه ) بودجه ورزش در آموزش و پرورش سازماندهی موفقیت آمیز عملیات افزایش اعتبار ( بودجه چرا مردم کمک مالی می کنند اصول موفقیت آمیز افزایش اعتبارات هدف رهبری داوطلبان ارتباطات مردمی روشهای غیر مستقیم افزایش اعتبارات فصل چهارم مدیریت جلسات و شوراهای تربیت بدنی و ورزش اصول قابل توجه در تشکیل جلسات تعیین هدف تهیه و تنظیم دستور جلسه تعیین زمان جلسه تعیین و انتخاب مکان جلسه اطلاع قبلی اداره و رهبری جلسه محیطی آرام و دوستانه ولی جدی برای کار فراهم آورد هدایت صحیح جریان مذاکره و بحث حفظ نظم و ترتیب توجه به حالات کلیه افرادی که در جلسه حضو دارند شرکت دادن عادلانه افراد در بحث و گفتگو رفع هرگونه سوء تعبیر از مباحثات حمایت از پیشنهادهای سازنده کسب نتیجه و اتخاذ تصمیم خلاصه کردن مذاکرات و جمع بندی تنظیم صورتجلسه خود آزمایی
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه مدیریت سازمانهای ورزشی , :: بازدید از این مطلب : 609 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه مدیریت کالا در صنایع بزرگ و پیشرفتهمدیریت کالا در صنایع بزرگ و پیشرفته فهرست مطالب
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه مدیریت کالا در صنایع بزرگ و پیشرفته , :: بازدید از این مطلب : 523 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه بررسی محتوای قضیه زمان از دست رفته از کتاب مدیریت استرسبررسی محتوای قضیه زمان از دست رفته از کتاب مدیریت استرس
فهرست ۲
مقدمه ۴
قضیه: ۴
نتیجه بحث ۱۱
مقدمه ۱۳
قضیه ۱۳
پاسخ به سئوالات بحث ۱۴
۱- عقیده شخصی تا چه اندازه از عوامل محیطی یا عوامل ذاتی متأثر است؟ ۱۵
۲- چه رابطه ای بین خودآگاهی و فشار اجتماعی وجود دارد؟ ۱۶
۳- آیا خودآگاهی ثابت است یا دانش انسان از خود به مرور زمان، کاهش یا افزایش می یابد؟ ۱۷
۵- برای تسهیل اصلاح عقاید شخصی در زندانیان چه می توان کرد؟ برای تقویت یک عقیده شخصی مثبت چه می توان کرد؟ ۱۸
نتیجه بحث: ۱۹
مقدمه: ۲۱
قضیه: ۲۱
پاسخ به سئوالات بحث ۲۳
۱- چه انسداد ادراکی در این مورد نشان داده شده است؟ ۲۳
۲- گامهای حل مشکل که توسط کمیل و مشاورانش پیگیری شد را عنوان کنید. چه گامهایی در حل عقلایی مشکل از قلم افتاده یا محدود شده بودند؟ ۲۵
۳- چه نوع اشخاصر رافع انسداد ادراکی می توانستند برای کمیل سودمند باشند؟ ۲۶
نتیجه بحث: ۲۷
مقدمه: ۲۹
خلاصه ماجرا: ۲۹
پاسخ به سئوالات بحث: ۳۰
۱- کدام اصول حل عقلایی مشکل و حل ابداعی مشکل در این مورد بکار گرفته شده است؟ ۳۱
۲- چگونه ابداع و ابتکار توسط مدیریت عالی در سونی پرورش مییافت؟ ۳۱
۳- چه نقشهایی توسط شخصیتهایی مختلف در این مورد بازی میشد که موجب موفقیت واکمن گردید؟ ۳۲
۴- اگر شما، مشاور سونی بودید، برای پرورش و ترویج مستمرتر و وسیع تر این نوع نوآوری و ابداع در سرتاسر شرکت، چه توصیه میکردید؟ ۳۲
نتیجه بحث: ۳۳
مقدمه: ۳۴
قضیه: ۳۵
پاسخ به سئوالات بحث: ۳۷
نتیجه بحث: ۳۹
مقدمه: ۴۱
قضیه: ۴۱
پاسخ به سئوالات بحث: ۴۴
مقدمه: ۴۷
قضیه: ۴۸
پاسخ به سئوالات بحث: ۴۹
نتیجه: ۵۲
مقدمه: ۵۲
۱- مدیران و مهندسان ارشد در یک ساختمان قرار دارند و بقیه در دو ساختمان دیگر. ۵۴
مقدمه: ۶۱
قضیه: ۶۱
پاسخ به سئوالات بحث: ۶۴
۱- منشأ تعارض در این قضیه کدام است؟ ۶۴
۲- برای مدیرت تعارض در این وضعیت از چه رویکردی استفاده می کنید؟ هر کدام چقدر اثر بخش اند؟ ۶۵
۳- بر اساس رهنمودهای رفتاری برای رویکرد مبتنی برا عتماد متقابل، دان چگونه می تواند این تعارض را به صورت موثر مدیریت کند؟ ۶۵
نتیجه: ۶۶
مقدمه: ۶۷
قضیه: ۶۹
۱- مراحل توسعه در تیم الیت چه بود؟ در حالی که این مورد را مرور می کنید، مثالهایی ویژه برای هر یک از چهار مرحله توسعه مشخص کنید: ۷۱
۲- دستیابی تیم به یک وضعیت عملکرد بالا را چگونه توضیح می دهید؟ عوامل عمده پیش بینی کننده چه بودند؟ ۷۳
۳- چرا تیم مدیریت ارشد مات به سطح بالایی از عملکرد نرسید؟ چرا به یک تیم الیت نیاز بود؟ تیم او چه کمبودی داشت؟ ۷۴
نتیجه: ۷۸
مقدمه: ۷۹
۱- کدام یک از توصیه های مربوط به توانمندسازی راکن هافمن زیر پا گذاشته است؟ روث کامینگز چطور؟ ۸۲
۲- کدام یک از توصیه های مربوط به واگذاری راکن هافمن زیر پا گذاشته است؟ روث کامینگز چطور؟ ۸۳
۵- اگر شما یک مشاور بیرونی باشید که در ملاقات حضور دارد، چه نصیحتی به کن می کنید؟ چه نصیحتی به روث می کنید؟ ۹۲
نتیجه: ۹۳
مقدمه
برای مدیریت موثر و مفید، کیفیت کار مدیر، بسیار مهمتر از کمیت آن می باشد. جزییات امور یک سازمان نباید مشی کلی مدیریت را منحرف کند و علیرغم اینکه مدیر باید به کلیه شئونات سازمان اشراف داشته باشد و توانایی مدیریت اتفاقات غیر مترقبه و بحران را داشته باشد، لیکن شالوده کلی مدیریت نباید به گونه ای باشد که کار و امور سازمان، مدیر را به دنبال خود بکشاند، بلکه مدیر باید با انتخاب چارت مناسب و تفویض اختیار، مسیر از پیش تعیین شده ای برای امور جاری سازمان تهیه کند و زمان و انرژی خود را به صورت بهینه برای مواردی که دخالت وی، لازم می باشد صرف نماید. آنچنان که علاوه بر گردش صحیح کار، توان شخصی مدیریت که وابسته به چگونگی تلاش او در محیط کار و سلامت زندگی شخصی اش می باشد حفظ شود.
قضیه:
داستان مربوط به مدیری است که علیرغم داشتن خصوصیات فردی و اخلاقی ممتاز و همت بالا و مصمم برای نائل شدن به اهداف بزرگ، در راستای موفقیت بیشتر سازمان تحت مدیریتش، مدیریت خلاق، موثر و با کیفیتی ندارد و هر روز پس از ساعتها تلاش بی وقفه، برای پرداختن به جزییات پراکنده و غیر پیش بینی شده روزمره، با فکری خسته و ناراضی از نائل نشدن به خلاقیتهای مدیریتی و نپرداختن به اهداف و مسائل کلان سازمان، به نزد خانوادهای می رود که خود را در قبال آنها، مدیون می داند و احساس می کند فرصت رسیدگی و توجه لازم به خانواده و خودش و مسائل روحی و معنویاش را نیز نداشته است. طی داستان به نکته ظریف دیگری نیز بر می خوریم و آن گویای اینست که او حتی از محیط و مسیر زیبای زندگی اش نیز لذت نمی برد، بلکه در حین رانندگی، احتمال پیشامد حادثه نیز می رود. از خصوصیات قابل توجه در این داستان ظرفیت بالای این مدیر در مواجه با انبوه کارها و مشکلات پراکنده و غیرمترقبه می باشد که نه تنها او را مشوش نمی کند، بلکه امور را با آرامش، یکی پس از دیگری هدایت می کند و توانایی بالایی در مدیریت بحران و باز کردن گرههای روزمره را دارد. منتها، اعتماد به نفس بیش از حد او و در همین راستا، عدم تفویض اختیار، باعث درگیر شدن بیش از اندازه او در امور جزیی و کم اهمیت می شود و به نوعی، بیانگر عدم تشریک مساعی و همچنین وجود نوعی خود محوری می باشد. در عین حال، مراحل ترقی شخصی را از یک expediter ، به مدیر کارخانه ای بزرگ، به سرعت طی کرده است، اما عملاً در پست مدیریتی نیز همان رفتار تسریع بخشی امور را دارد و به اموری که اغلب در حد یک کارمند تسریع بخش است یعنی کارهای غیر مهم و ضروری و فوری می پردازد. پس به این موضوع اشاره دارد که اگر یک کارمند به دلیل لیاقت، امانتداری، همت عالی و دلسوزی، سزاوار رشد و ارتقاء به پست های بالاتر مدیریتی باشد، این ارتقاء، بدون آموزش مدیریت، مخصوصاً آموزش مهارتهای عمومی مدیریت، منجر به عدم موفقیت وی و سازمان خواهد شد. لذا در داستان مشاهده می کنیم که چارت سازمانی این مدیر به نوعی است که شاخه های در ارتباط با وی بسیار متعدد و زیاد، ولی از لحاظ کیفیت در حد ارتباط مستقیم با مدیر کارخانه نیستند.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه بررسی محتوای قضیه زمان از دست رفته از کتاب مدیریت استرس , :: بازدید از این مطلب : 498 نوشته شده توسط : محمد
دانلود مقاله بررسی رابطه بین مهارت مذاکره مدیران بازرگانی با فروش شرکتبررسی رابطه بین مهارت مذاکره مدیران بازرگانی با فروش شرکت مقدمه :
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود مقاله بررسی رابطه بین مهارت مذاکره مدیران بازرگانی با فروش شرکت , :: بازدید از این مطلب : 586 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه کارگاه مهارتهای عمومی مدیریتکارگاه مهارتهای عمومی مدیریت
فهرست
مقدمه ۴
۱-هدف و دامنه کاربرد : ۹
۴-۳- ورودی به جلسه ۱۱
دستورالعمل نظام پیشنهادات در شرکت آهنگری ۱۴
پودر مشهد ۱۴
چکیده ۱۶
تفاوت خلاقیت و نوآوری ۱۷
ویژگیهای افراد خلاق و نوآور ۲۱
دستورالعمل نظام پیشنهادات ۲۴
(نمونه های برای روش اجرایی مدیریت مذاکرات در شرکت آهنگری پودر مشهد) ۲۶
راهکارهای متقابل در برابر پیشی جستن در حمله به قرار زیر است: ۲۹
منابع و مأخذ ۴۳
نمونه ای برای روش اجرایی مدیریت مذاکرات ۴۴
مدرس : استاد دکتر محمود قربانی ۴۹
مقدمه ۵۰
موانع و مشکلات اجرایی شدن این مهارت ۵۵
نسلهای مدیریت زمان ۵۵
منحنی کارآیی شخصی ۵۷
اجتناب از خطاها ۵۹
مقدمه
جلسه یکی از مؤلفه های اصلی و مهم در کسب و کار است. اما برگزاری جلسه مستلزم صرف زمان و هزینه است. که صد البته هر دو بسیار ارزشمند هستند. بنابراین بهتر است فقط زمانی تشکیل جلسه بدهیم که ضرورت داشته باشد و باید همیشه جلسات مختصر و مفید باشند.
جلسه چیست؟
یک جلسه کاری عبارت است از گروههای عده ای از افراد که با هدف مشکلات یا اخذ تصمیمات کاری انجام می شود. اکثر جلسات کاری جنبه رسمی دارند و بایستی زمان و مکان آنها از قبل مشخص شده باشد. تعداد افراد شرکت کننده معمولاً بیشتر از دو نفر است ولی میتواند بین دو نفر هم باشد. جلسه دارای هدف مشخصی است که در دستور جلسه ذکر می شود و قبل از تشکیل جلسه بین شرکت کنندگان توزیع می شود.
بررسی هزینه ها :
بهترین جلسات آنهایی هستند که فقط با حضور افراد مرتبط با موضوع، تشکیل می شوند و ضمن صرفه جویی در وقت و هزینه ها دانش ایشان برای دست یابی به یک هدف مشخص مورد استفاده بهینه قرار میگیرد:
آگاهی از اهداف
معمولاً هدف از برگزاری نشست های کاری در یکی از مقوله های زیر است
• انتقال اطلاعات یا ارائه توصیه ها و رهنمودهای کاری؛
• صدور دستورات ؛
• رسیدگی به گلایه ها و شکایات یا انجام قضاوت؛
• اتخاذ یا اجرای تصمیمات کاری؛
• دستیابی به ایده های نو؛
• ارائه یک طرح پیشنهادی جهت بررسی و به تصویب رساندن آن.
• تنظیم وقت
پس از اتخاذ تصمیم در مورد هدف اصلی تشکیل جلسه، تاریخ و زمان برگزاری جلسه متناسب با وقت کلیه افرادی که حضورشان ضروری است تنظیم می گردد/
• تأکید بر اهداف
اهداف را بایستی بصورت کلی و جزئی خلاصه کرد تا کلیه شرکت کنندگان آنها را بخاطر داشته باشند تا چنانچه از مسیر اصلی بحث دور شدند آنها را متوجه دستور جلسه کرد.
نکته : اگر بدون تشکیل جلسه میتوان موضوعی را حل و فصل کرد، حتماً همین کار را انجام دهید.
جلسات رسمی
قوانین مربوط به برگزاری نشستهای رسمی ممکن است بسیار پیچیده و از کشوری به کشور دیگر، یا سازمانی به سازمان دیگر متفاوت باشد. از جلسات رسمی عبارتند از : جلسات هیئت مدیره، جلسات عمومی، کنفرانسها ، جلسات خارجی، مجامع عمومی سالیانه، جلسات کمیته های دائمی.
نکته : استفاده از ارتباطات مجاری مثل کنفرانسهای تلفنی، ویدیویی، اینترنت، پست الکترونیک و پیام های اینترنتی در برگزاری جلسات بسیار مفید است.
عوامل مؤثر بر برگزاری جلسه
۱) انتخاب نوع جلسه : رسمی یا غیر رسمی باشد.
۲) تعداد شرکت کنندگان : معمولاً جلسات شش تا نه نفره با کارایی بیشتری همراه است.
۳) با گذاشتن یک ساعت مچی روی میز : تنظیم وقت جلسه
۴) دستور جلسه : از قبل آماده و کاملاً مطابق آن جلسه را پیش برود.
• مقدمات تشکیل جلسه
بایستی فرصتی را به فراهم کردن مقدمات تشکیل جلسه اختصاص دهیم، با اینکار به هیچ وجه اتلاف وقت نیست. نتیجه فعالیتها و هماهنگی های قبل از نشست باید به گونه ای باشد که افراد کلیدی حتماً در زمان و مکان مناسب در جلسه حضور یابند و در نهایت تصمیمات منطقی و درستی را اتخاذ کنند.
• انتخاب شرکت کنندگان
- کسانی را بایستی انتخاب کرد که حضور آنها ضروری و بتوانند با استفاده از مهارت یا پیشنهادات خود نقش مفیدی ایفا کنند.
- نقش شرکت کنندگان ارزیابی شود و نام آنها در دستور جلسه کنار مورد مربوطه یادداشت شود.
• اطلاع دادن به شرکت کنندگان
تاریخ، زمان، مکان و هدف از تشکیل جلسه را دقیقاً به اطلاع شرکت کنندگان برسانید و گاهی اوقات راحت ترین کار این است که از شرکت کنندگان بخواهید در همین جلسه زمان تشکیل جلسه بعدی را مشخص و قطعی کنید.
• تهیه و دستور جلسه
گرد آوری مفاد دستور جلسه فهرستی از موارد و موضوعاتی است که قرار است در طول جلسه مطرح شوند و مورد بحث و بررسی قرار گیرند.
دستور جلسه بایستی کوتاه، ساده، و واضح و روشن باشد. (نمونه دستور جلسه ص ۲۲)
تنظیم – دستور جلسه باید حاوی عناوین مورد بحث و جزئیات مربوط به تاریخ، زمان، مکان و هدف باشد.
توزیع – پس از تهیه پیش نویس باید آنرا به تأیید شرکت کنندگان رسانده و در صورت تغییر در آن دیگران بایستی مطلع شوند.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه کارگاه مهارتهای عمومی مدیریت , :: بازدید از این مطلب : 605 نوشته شده توسط : محمد
دانلود گزارش کارآموزی وکالتگزارش کارآموزی وکالت فهرست موضوعی عنوان صفحه ۷۲- تنظیم سند رسمی ۳۳۵
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود گزارش کارآموزی وکالت , :: بازدید از این مطلب : 985 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه انسان، طبیعت ، معماریپروژه انسان، طبیعت ، معماری فهرست مطالب
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه انسان، طبیعت ، معماری , :: بازدید از این مطلب : 732 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه طراحی و عملکرد سیستم ترمزطراحی و عملکرد سیستم ترمز • Heinz heisler
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه طراحی و عملکرد سیستم ترمز , :: بازدید از این مطلب : 705 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه پوستر در ایران پوستر در ایران فهرست فصل اول
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه پوستر در ایران , :: بازدید از این مطلب : 533 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه بررسی تکنولوژی نساجیبررسی تکنولوژی نساجی عنوان صفحه مقدمه: در این ماشینها پود گذاری توسط ماکویی که در داخل آن ماسوره نخ پود قرار دارد انجام می شود. این ماشینها به طور کلی شامل ماشینهای بافندگی معمولی و اتوماتیک هستند. ماشینهای بافندگی معمولی بیشتر در بافت پارچه ای سنگین، مانند پشمی و غیره استفاده قرار می گیرد. امروزه اکثر ماشینهای بافندگی با روش پود گذاری معمولی از نوع اتوماتیک هستند.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه بررسی تکنولوژی نساجی , :: بازدید از این مطلب : 509 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه ورزش و حرکت درمانیورزش و حرکت درمانی فهـــرســت مطالب
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه ورزش و حرکت درمانی , :: بازدید از این مطلب : 648 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه کاربرد ماهواره انتشار امواج و ارتباط با سکو های دریاییکاربرد ماهواره ( انتشار امواج ) و ارتباط با سکو های دریایی فهرست مطالب محاسبات تلفات امواج تروپواسکاتر
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه کاربرد ماهواره انتشار امواج و ارتباط با سکو های دریایی , :: بازدید از این مطلب : 543 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه عکاسی ماکروفتوگرافیپروزه عکاسی ماکروفتوگرافی فهرست مطالب پیشگفتار: ۷ پیشگفتار:
فهرست منابع و مآخذ:
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه عکاسی ماکروفتوگرافی , :: بازدید از این مطلب : 464 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه طراحی سایت فروشگاه رسانه های صورتی و تصویری به صورت پویاطراحی سایت فروشگاه رسانه های صورتی و تصویری به صورت پویا فهرست مطالب
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه طراحی سایت فروشگاه رسانه های صورتی و تصویری به صورت پویا , :: بازدید از این مطلب : 570 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه بررسی و کاربرد هوش ازدحامی در مسئله مدیریت بحرانبررسی و کاربرد هوش ازدحامی در مسئله مدیریت بحران
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول – مقدمه ۱
فصل دوم-مدیریت بحران ۴
۲-۱-مقدمه ۴
۲-۲-مدیریت بحران ۵
۲-۳-آژانسهای مدیریت بحران ۸
۲-۳-۱- آژانس مدیریت اضطراری فدرال (FEMA) 8
2-3-2-اینفوسفر- سیستم دریافت و پاسخ ۱۱
۲-۳-۳-سیستم مدیریت بحران (CMS) 12
2-4-انواع روشهای الگوریتمی تخصیص منابع ۱۴
۲-۴-۱-برنامه نویسی پویا ۱۴
۲-۴-۲-برنامه نویسی عدد صحیح ۱۵
۲-۴-۳-روش ضرب کننده لاگرانژ ۱۶
۲-۴-۴-باز پخت شبیه سازی شده ۱۸
۲-۴-۵-الگوریتم ژنتیک ۱۹
۲-۴-۶- انشعاب و کران ۲۱
۲-۴-۷- الگوریتم حریص ۲۱
۲-۴-۸- جستجوی تابو ۲۲
۲-۴-۹- تئوری بازیها ۲۳
۲-۵-عملیات نجات روبوکاپ ۲۳
۲-۵-۱-ساختار سیستم ۲۵
۲-۵-۲-ساختار عاملها ۲۵
۲-۵-۳-تشکیل تیم ۲۷
فصل۳ -هوش ازدحامی ۲۹
۳-۱- مقدمه ۲۹
۳-۲-الگوریتم بهینه سازی کلونی مورچه ها(ACO) 31
3-2-1-مورچه ها چگونه می توانند کوتاهترین مسیر را پیدا کنند؟ ۳۲
۳-۲-۲-کاربردهای ACO 34
3-3- الگوریتم بهینه سازی انبوه ذرات (PSO) 34
۳-۳-۱-الگوریتم pso 35
3-3-2 کاربردهای pso 37
۳-۴-الگوریتم ژنتیکGA 37
۳-۴-۱- الگوریتم GA 38
3-4-2-کاربردهای GA 39
فصل چهارم – استفاده از هوش ازدحامی در مدیریت بحران ۴۰
۴-۱-مقدمه ۴۰
۴-۲-هوش ازدحامی ۴۲
۴-۳-حوزه مدیریت اورژانسی ۴۴
۴-۴-روش شناسی ۴۶
۴-۵-مکانیزم های تخصیص کار مرسوم ۴۶
۴-۶-روند واکنش اورژانسی ۴۸
۴-۷-ساخت و ارزیابی مدل ۴۹
۴-۸-روش شبیه سازی ۵۱
۴-۹-طراحی آزمایشات ۵۳
۴-۱۰-روش مقایسه مکانیزم ۵۴
۴-۱۱-رتبه بندی ۵۵
فصل پنجم-نتیجه گیری و پیشنهادات ۵۸
منابع ومراجع ۶۱
فهرست شکلها
عنوان صفحه
شکل ۱-وقوع چند بحران هم زمان در یک ناحیه شهری ۶
شکل ۲- FEMA – ۱۰۱SLG فرایند برنامه ریزی ۹
شکل ۳- FEMA- 101SLG سازمان مدیریت منابع ۱۰
شکل ۴- اینوسفر – نمای کلی ۱۱
شکل ۵- نمای کلی سیستم مدیریت بحران ۱۳
شکل۶- ساختار الگوریتم بازپخت شبیه سازی شده ۱۹
شکل ۷- ساختار الگوریتم ژنتیک ۲۰
شکل ۸- روند الگوریتم انشعاب و کران ۲۲
فصل اول – مقدمه
مسئله مدیریت بحران در سالهای اخیر اهمیت شایانی یافته است . با توسعه محیطهای شهری ،هنگام وقوع یک بحران خطرات جانی و مالی زیادی افراد شهر را تهدید می کند .به این دلیل ایجاد سیستم مدیریت بحران مؤثر و سازمان یافته بسیار ضروری است. هر بحران شامل چندین حادثه با درخواست تعداد معینی واحد اورژانسی است .وضعیت نابهنجار زمانی به وجود می آید که مسئله کمبود منابع و رقابت برای منابع مطرح می شود.با اینکه هر بحران درجه شدت متفاوتی دارد، اما واکنش مناسب به درخواست هر بحران بسیار ضروری است. با تخصیص واحدهای اورژانسی به حوادث به طور خودکار ، گام بلندی در جهت حذف خطاهای بشری برداشته شده است .
در این پروژه روشهای هوش ازدحامی برای تخصیص تعداد بهینه از منابع در محیطی با چند بحران پیشنهاد شده است. این روشها تکنیکهای جدیدی در مدل کردن روند بحرانی با جمعیتی از عاملها و تخصیص منابع است به طوری که همه بحرانها بتوانند از منابع موردنظرشان استفاده کنند. هوش ازدحامی سیستمی است متشکل از تعداد زیادی افراد که با یک کنترل نا متمرکز و خودسامانده متعادل و هماهنگ می شوند . هوش ازدحامی ، منبع الهامی جهت توسعه سیاست های تخصیص گردش کار است. الگوریتم هایی که از این رفتار الهام میگیرند به طور موفقیت آمیزی جهت کاهش زمان های تنظیم شده و زمان های عملکرد در تولید زمان بندی صنعتی به کار میرود .
در این پروژه روشهایی برای بهینه سازی تخصیص منابع به وقایع بحرانی مختلف با توجه به محدودیتهایی همچون دسترس پذیری منابع ، وضعیت بحرانی وقایع، تعداد منابع خواسته شده و غیره ارائه شده است. روش پیشنهادی به سمت مدیریت رخداد وقایع بحرانی به طور همزمان در یک محیط از پیش تعریف شده خاص با مراکز تخصیص منبع تعیین شده در همان محل پیش می رود. هدف افزایش بهره وری واحدهای واکنش اضطراری به همراه کاهش زمانهای واکنش است. هدف اصلی از تخصیص خدمات اورژانسی ، بیشینه سازی کارایی واحدهای واکنش اضطراری در دسترس و موجود و کمینه سازی زمان واکنش برای کاهش آثار یک یا چند واقعه است.
آژانس های مختلفی در این زمینه تاسیس شده است از آن جمله آژانس مدیریت اورژانسی فدرال(FEMA) است. همچنین سیستمهایی برای نظارت و تخفیف آثار حوادث طراحی شده است مانند سیستم دریافت و پاسخ (اینفوسفر) و سیستم مدیریت بحران (CMS) .
الگوریتم های زیادی به همراه تعمیمشان برای رسیدن به راه حل های بهینه مسئله تخصیص منبع پیشنهاد شده است. الگوریتم ژنتیک ، تئوری بازیها ، الگوریتم های پویا و… از آن دسته اند.
عملیات نجات روبوکاپ موضوع تعدادی از پیاده سازی های عملی و سودمند است. عملیات نجات روبوکاپ یک محیط شبیه سازی شده برای برنامه ریزی حادثه شامل عاملهای متعدد است.در فصل های بعد به مسائل گفته شده پرداخته می شود.
فصل دوم-مدیریت بحران
۲-۱-مقدمه
در طی چند دهه اخیر مدیریت بحران به یک مسئله چندوجهی و پیچیده تبدیل شده است. ماهیت یک بحران یا حادثه از حوادث طبیعی مثل طوفانها و زمین لرزه ها تا حوادث ساخت بشر مانند سقوط هواپیماها، حوادث تروریستی، اعمال عمدی، تخریب انبوه، حوادث صنعتی و غیره متغیر است.
با توسعه و گسترش جوامع شهری ، هنگام وقوع یک بحران خطرات جانی و مالی زیادی افراد شهر را تهدید می کند .به این دلیل ایجاد سیستم مدیریت بحران مؤثر و سازمان یافته بسیار ضروری است.
پروسه مدیریت بحران شامل مراحل تحلیل خطر، دریافت ، واکنش ، نظارت و تخفیف آثار یک بحران می باشد.
در صورت وقوع حوادث متعدد در یک محیط شهری با مسئله مدیریت و تخصیص منابع مواجه خواهیم شد . در این فصل روشهایی برای بهینه سازی تخصیص منابع به وقایع بحرانی مختلف با توجه به محدودیتهایی همچون دسترس پذیری منابع ، وضعیت بحرانی وقایع، تعداد منابع خواسته شده و غیره ارائه شده است. روش پیشنهادی به سمت مدیریت رخداد وقایع بحرانی به طور همزمان در یک محیط از پیش تعریف شده خاص با مراکز تخصیص منبع تعیین شده در همان محل پیش می رود. هدف از مدیریت بحران افزایش بهره وری واحدهای اورژانسی و نیز کاهش زمانهای واکنش است.
۲-۲-مدیریت بحران
هر جامعه به یک آرایش از واحدهای واکنش اضطراری برای رسیدگی به وقایع بحرانی گوناگون نیاز دارد. مدیریت بحران یعنی ارسال به موقع منابع مورد نیاز به مناطق بحران زده[۱].
پیچیدگی این کار از ناهماهنگی واحدهای واکنش اضطراری مانند ماشینهای آتش نشانی ، آمبولانسها و ماشینهای پلیس ناشی می شود.
بعلاوه این واحدها در یک ناحیه وسیع و کنترل شده توسط سازمانهای متعدد توزیع شده است. هر بحران در شدت، درخواست تعداد و نوع منابع و موقعیت منحصر بفرد است. در صورت وقوع حوادث همزمان متعدد ، تعیین شدت هر بحران و تخصیص تعداد بهینه و نوع مناسب واحدهای اورژانسی به هر موقعیت مهم و حیاتی است. بسته به مکان و ماهیت بحران ممکن است درخواستهای اضافی برای واحدهای اضطراری جهت جلوگیری از بدتر شدن یک وضعیت وجود داشته باشد. اگرچه بعضی وقایع ممکن است بحرانی تر از بقیه باشد اما همه آنها نیاز دارند برای جلوگیری از وقوع حوادث و خسارت بیشتر فوراً کمک شوند. هدف اصلی از تخصیص خدمات اورژانسی ، بیشینه سازی کارایی واحدهای واکنش اضطراری در دسترس و موجود و کمینه سازی زمان واکنش برای کاهش آثار یک یا چند واقعه است. شکل ۱روند مساعدت با درک بهتر موقعیت را نشان می دهد.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه بررسی و کاربرد هوش ازدحامی در مسئله مدیریت بحران , :: بازدید از این مطلب : 601 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه امنیت شبکه و رمزگذاریامنیت شبکه و رمزگذاری فهرست مطالب ۱-۱) ارتباط امن
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه امنیت شبکه و رمزگذاری , :: بازدید از این مطلب : 1575 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه جاوا اسکریپتجاوا اسکریپتچکیده مقاله : انتخاب موضوع جاوااسکریپت، به معنی ورودبه دنیای طراحی و برنامه نویسی صفحات وب است. وب جهانی که در ابتدا تنها بعنوان مخزنی از اطلاعات مختلف که درقالب صفحاتی ساکن تنظیم شده بودند در نظر گرفته میشد. با رشد سریع خود توانست به یکی ازمهمترین وسایل آموزشی ،ارتباطی ،تجاری و تفریحی تبدیل شود. به موازات رشد سریع این رسانه، ابزارهاوروشهای توسعه آن نیز رشد کرده و متحول شده است . گـر چه جـاوااسکـریپت یک زبان برنامه نویسی است،اما فراگیری آن بسیار ساده است. برخلاف اکثر زبانهای برنامه نویسی،برای آموختن این زبان به دانش زیادی نیاز ندارید.سادگی ودر عین حال تواناییهای فوق العاده این زبان آنرا به یک ابزار مشهور وپر طرفدار برای برنامه نویسی در صفحات وب تبدیل کرده است . در واقع امروزه کمتر صفحه وبی را می یابید که در آن از جاوااسکریپت استفاده نشده باشد.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه جاوا اسکریپت , :: بازدید از این مطلب : 540 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه امنیت در وبامنیت در وب
فهرست مطالب
فصل اول :نگاهی به هکرها و شیوه عملکردشان
مقدمه
هکر به چه معناست
اهداف هکر
روشهای نفوذ هکرها
اصول ابتدایی برای گریز از کرک شدن
استفاده از FAKE PAGE ها
مهندسی اجتماعی چیست؟
ترو جان ها
تکنیکهای انتخاب کلمه عبور
استاندارد ۱۷۷۹۹ISO
فیشینگ Phishing چیست؟
مشخصات مشترک بین فیشینگ و ایمیل
قوانین مواجهه با عملیات فیشینگ
روشهای معمول حمله به کامپیوترها
برنامه های اسب تراوا
اسکریتیهای Cross-site
ایمیلهای جعلی
پسوردهای مخفی فایل
حملات Pharming چیست؟
بررسی زینای واقعی
دیواره آتش Fire walls
فصل دوم : به کارگیری اصول امنیت
مقدمه
امنیت به عنوان یک زیربنا
امنیت فراتر از یک کلمه رمز
اول خطرات سطح بالا و مهمتر را برطرف نمایید.
امنیت به عنوان یک محدودیت
تهاجم DDOS چیست؟
تهاجمات مصرف منبع
کالبد شکافی یک تهاجم سیل SYN
کالبد شکافی یک تهاجم DDOS
ابزارهای مهاجمین برای انجام خدمات DDOS
روشهای اساسی حفاظت
فیلترسازی ورودی و خروجی
محکم کردن پپکربندیهای دیوار آتش
اجرای یک مرور کننده (Scanner) آسیب پذیری
مقایسه قابلیت های امنیت سرور وب
تصدیق (Authentication)
کلمات عبور
گواهی نامه ها و امضاهای دیجیتالی
به کارگیری برنامه های کاربردی CGI
IIS
پورت ها، سرویس ها و اجزاء بلا استفاده را غیر فعال کنید.
اسکریپت ها و فایل های غیر لازم را پاک کنید
هک کردن کلمه عبور و ابزار تجزیه و تحلیل
فصل سوم: متدولوژی هک کردن
- مقدمه
درک سطوح و شرایط
- خلاصه ی تاریخچه ی هک کردن
۱- سیستم هک کردن تلفن
۲- سیستم هک کردن کامپیوتر
- عوامل تحریک هکرها چیست؟
۱- عوامل غیر اخلاقی محرک هکرهای بداندیش
۲- کارکردن با حرفه ای ها عرصه ی امنیت داده ها
۳- کم کردن مشکلاتی با به خدمت گرفتن سیستم امنیتی
- شناخت انواع حملات در سیستم های موجود
- Dos/ DDos
- ویروسهای هک کننده
- اسب تروآ
- کرمها
- برنامه های ولگرد
- دزدی کردن
۱- دزدان کارتهای اعتباری
۲- دزدان موجودیها (هویت)
۳- در خلال و راه زنان اطلاعات
- درک شیوه ی سیستم پیشگیری کننده امنیتی برنامه های کاربردی و تهدیدات آن
۱- اخلالهای پنهان
۲- پارامترهای جعلی و پنهان
۳- برش ابتدایی
۴- پر شدن و سرریز بافر
۵- شیرینی زهرآلود
- جلوگیری از هک شدن با روش فکر کردن مثل یک هک کننده
فصل چهارم : چگونه از تبدیل شدن به یک برنامه نویس سطح پایین جلوگیری کنیم.
مقدمه
برنامه نویسان ایجاد کنندهی کدهای بی ارزش کیستند؟
از قانون تبعیت کنیم.
وقتی برنامه نویسی می کنیم خلاقیت داشته باشیم
اجازهی فکر کردن به خود بدهید.
برنامه های ماژولار درست تر کار می کند.
ساخت کد در فضای تهی
ساخت برنامه های معین و قابل اجرا و ایجاد امنیت داده ها
در آخر بدانید برنامه ی که من قابل اجراست!
بجنبید و برنامه هایتان را امن و قابل اجرا کنید.
فصل پنجم درک رابطه خطرها با mibile code
مقدمه
تشخیص ضربه حملات Mobile code
ماکروها و اسکریپتهای خرابکار
زبانهای ماکرو (VBA)
مشکلات امنیتی با VBA
ویروس melisa
حملات در برابر ویروسهای WBA
Javascript
امنیت در Javascript
جاوااسکریپت و مشکلتی که پدید می آورند
مشکلات امنیتی
حملات web-bused Email
بازنگری مهندسی اجتماعی (Social engineering)
پایین آوردن خطرات امنیتی Javascript
VBscrpt
امنیت در VBscrpt
مشکلات امنیت در VBscrpt
پیشگیریهای امنیتی VBscrpt
برنامه های کاربری جاوا
مشکلات امنیتی در java
نگاهی به کنترلهای Activex
مشکلات امنیتی با Activex
اشتباه در انتقال و جایگزینی کاراکترها
غیرفعال کردن کنترلهای Activex
متعلقات ایمیل
برنامه های امنیتی
کشف کنننده های حفره ها
نرم افزار فایروار
فصل ششم ایمن کردن کدهای جاوا
مقدمه
جلوگیری از مشکلات ناشی از جاوا ، جاوا اسکریپت و Active x
برنامه نویسی اسکریپ های ایمن
سیاست امنیت چیست
ارزش در برابر ریسک
سیاست امنیت می بایست شامل چه عناصر باشد
هجومهای دسترسی به فایل
تهاجمات اطلاعات غلط
هجوم های دسترسی به فایل / بانک اطلاعاتی ویژه
مقدمه
امنیت در دنیای واقعی ما امری اجتناب ناپذیر است و همگیمان به نوعی سعی داریم تا امنیت را در محیط پیرامونمان ایجاد کنیم. همانطور که شما برای ساختمان خود چندین کلید تعبیه می کنید، از ابزارهای امنیتی برای کنترل ورود و خروج استفاده می کنید و حتی در سطح ابتدایی از حدود افراد ناشناس به حیطه ی منزل خود جلوگیری میکنید، نشان می دهد که شما به امنیت محیط زندگی خود اهمیت می دهید. در دنیای واقعی تضمین امنیت امری مهم، مشکل و سخت می باشد. همچنین هزینه ی بالای این ضمانت نیز قابل توجه است. برای مثال بسیاری از پروژه ها با هزینه ای معلوم ساخته می شود ولی برای اخذ مدرک و جهانی شدن باید هزینه ای معادل چند ده برابر هزینه ی ساخت پروژه خرج شود تا صحت و امنیت سیستم مورد تأیید قرار گیرد. در دنیای پیچیده ی مجازی اینترنت امنیت نمودی دیگر دارد، این تفاوت می تواند بیان کننده ی پیچیدگی خاص این سطح از امنیت دارد. برای مثال اگر شما سایتی در اینترنت به صورت فعال داشته باشید و هزینه ی زیادی برای طراحی و پیاده سازی برنامه ی کاربردی خود خرج کرده باشید، بسیار متعجب خواهید شد اگر ببینید که سایت شما مورد حمله قرار گرفته و تقریباً تخریب شده است. این حمله بسیار سخت و غیر قابل درک است. این امر در مورد سایت های تجاری و یا بانک های اعتباری الکترونیکی بسیار خطرناک است. چرا که با حملهای به این سیستم احتمال خاش شدن اطلاعات حساب هزاران نقد وجود دارد. پس این سطح از امنیت بسیار مهم و حیاتی می نماید و اگر شما نتوانید تصویر قابل قبول و مطمئنی از سایت خود ایجاد کنید آنگاه یا تمامی مشتریان خود را از دست خواهید داد و تجارت الکترونیک شما نابودی شود یا اینکه اطلاعات مشتریان فاش شده تبعات قانونی این اقدام، اعم از شکایات مشتریان دامن شما و شرکت شما را میگیرد. به همین علت ایجاد یک ساختار ایمن سخت افزاری و نرم افزاری و فیزیکی تجهیزات شما یکی از واجبات ساخت یک برنامهی کاربردی موثر در سطح شبکه است. این پروژه که در پیش روی دارید شما را با انواع تهاجمات و حملات به سایت های مختلف و طرق نفوذ به برنامههای کاربردی آشنا می کند. به صورت خلاصه با انواع ابزارهای خاص حمله اعم از ویروس ها، کرم ها، برنامه های ولگرد، تکنیک اسب تروا آشنا می کند. در ادامه به بررسی چگونگی حملات معروف در طول تاریخ شبکه می پردازیم، دزدان کارتهای اعتباری را از حیث عملکرد با بقیه ی هکرها مقایسه می کنیم و تکنیک های جلوگیری از هک شدن را آموزش می دهیم.
در انتها می توانید با مروری هر چند اجمالی بر چند برنامه ی کاربردی با دنیای واقعی برنامه نویسی شبکه آشنا شوید.
این مرور به شما کمک می کند تا دیدتان را در مورد امنیت (Security) و قابلیت اجرایی (Functionality) تصحیح کنید و بتوانید برنامه ی خود را ایمن کنید. به کمک این قسمت از پروژه اهمیت تست امنیت داده را خواهید فهمید و آن را در ابتدای اهداف خود خواهید گنجانید. نکته ی جالب در فصول بعد بیان اصول امنیت داده، فهمید و آن را در ابتدای اهداف خود خواهید گنجانید. نکته ی جالب در فصول بعد بیان اصول امنیت داده، تحلیل امنیت، و به طور کلی دانستن معنای واقعی امنیت داده می باشد. حملات به برنامه های خاص از راه دور نیز جزء فصول مطرح شده می باشد. در این بخش به تحلیل Script های از خانواده ی زبانهای معروفی چون java و Perl و … نیز میپردازیم. بیان مفهوم Active X نیز از قلم ها خارج نشده است و تحلیل سیاستهای کلی تعیین امن و ناامن بودن برنامه ای نیز از اهداف انتهایی این پروژه است. در ضمن یادآور می شویم که در طرح و بررسی این پروژه از منابع دیگری نیز استفاده شده است. می توان از وبلاگ های مختلف که یادداشتهای گاهاً، موثر و با ارزش که نویسان حرفه ای را نیز در بر می گرفته نام برد. همچنین سایتهایی که اطلاعاتی هر چند جزئی و مقدماتی نیز در اختیار ما گذارده اند نیز جزء منابع خاص ما می باشند. در کل در این حوزه اطلاعات سطح شبکهی جهانی اینترنت بسیار محدود می باشد و به جز چند سایت برجسته که حتی هزینه هایی را نیز طلب می کردند، دیگر سایت خاصی با اطلاعات مناسب برای تنظیم و تهیهی یک پروژهی علمی و کاملاً حرفه ای، وجود نداشت و به همین علت منبع اصلی ما در این پروژه کتاب تعیین شدهی Hack Proofing می باشد که جزء ارزنده ترین کتب در این سطح میباشد. در خاتمه این پروژه را به تمامی اندیشمندان عرصهی علوم کامپیوتر و جامعهی علمی کشور و تمامی کسانی که به فنون اینترنت و کامپیوتر علاقه مند هستند تقدیم می کنیم باشد که قدمی هر چند کوچک در ارتقای آگاهی علمی و فنی دانشجویان برداشته باشیم. همچنین همانطور که هیچ موجودی در جهان هستی خالی از خطا و اشتباه نیست ما نیز از این قاعدهی جهان شمول مبرّا و مجزا نیستیم، اگر اشتباه و قصوری در طرز نگارش و مطالب علمی مشاهده کردید از اینکه به آدرس Email تهیه کنندگان تماس بگیرید بسیار خشنود میشویم و در تصحیح خطای خود تلاش خواهیم کرد. باشد که هیچگاه چراغ پر فروغ علم و ادب در سرزمین پارس خاموش نشود و هر روز با گذر از ایام پرده های نابخردی و نادانی یکی یکی از پس هم کنار رفته و ما را به سمت روشنایی مطلق باری تعالی هدایت نماید.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه امنیت در وب , :: بازدید از این مطلب : 517 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه Next Generation Network شبکه نسل آیندهفهرست مطالب پیش بینی اینکه این شبکه ها از همین لحظه تا ۱۵-۱۰ سال به بعد شبیه چه چیزی می شوند مشکل است. واژه شبکه نسل آینده لغت رایجی است که امروزه بسیاری از مردم در صنعت ارتباطات از آن استفاده می کنند. به نظر می رسد این واژه به هرآنچه که یک شبکه ممکن است در حاشیه قرار دهد اشاره می کند اما این واژه تعریف خوبی ندارد.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه Next Generation Network شبکه نسل آینده , :: بازدید از این مطلب : 458 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه بورس سنتی یا الکترونیکیبورس سنتی یا الکترونیکی فهرست
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه بورس سنتی یا الکترونیکی , :: بازدید از این مطلب : 524 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه اساسنامه شرکت خصوصی حسابداریاساسنامه شرکت خصوصی حسابداریفهرست مطالب فصل اول: بسط و تکامل حسابداری
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه اساسنامه شرکت خصوصی حسابداری , :: بازدید از این مطلب : 759 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه مالیات بر ارزش افزوده و ویژگی های آنمالیات بر ارزش افزوده و ویژگی های آن فهرست
فصل اول ۳
مقدمه ۴
تاریخچه مختصر مالیات بر ارزش افزوده ۵
مفهوم مالیات بر ارزش افزوده ۸
چهار روش اصلی محاسبه مالیات بر ارزش افزوده ۱۶
- روش مستقیم در مقابل روش غیرمستقیم ۱۹
- انواع مختلف مالیات بر ارزش افزوده ۲۰
فصل دوم: ۲۳
دلایل انتخاب مالیات بر ارزش افزوده در برخی از کشورها (مزایا) ۲۴
ایجاد منبع درآمدی جدید به منظور پاسخگویی به هزینه های دولت ۲۴
چند نرخی بودن و معافیت برخی از کالاها از مالیات : ۳۴
ساختار نرخ گذاری مالیات بر ارزش افزوده ۳۸
فصل سوم: ۴۳
نرخ واحد یا نرخ های چندگانه و دامنه شمول آنها ۴۴
نرخ های موثر ۴۶
هماهنگی نرخ ها ۴۷
نرخگذاری صفر ۴۸
معافیت ها ۵۰
فصل چهارم: ۵۲
برخورد مالیات بر ارزش افزوده با کالاهای ویژه ۵۳
موادغذایی ۵۳
برق، گاز و مخابرات ۵۵
لباس کودکان ۵۶
موسسات خیریه ۵۶
فصل پنجم: ۵۸
بررسی اثرات مالیات بر ارزش افزوده از دیدگاه اقتصاد خرد ۵۹
تعریف اصابت مالیاتی ۵۹
انواع اصابت مالیاتی ۵۹
اصابت مالیاتی در بازارهای مختلف ۶۰
بازار رقابتی ۶۰
بازار انحصاری ۶۲
نقش کشش های عرضه و تقاضا در اصابت مالیاتی ۶۳
کشش عرضه ۶۶
فصل ششم: ۶۹
اثر مالیات بر ارزش افزوده بر سطح قیمت ها ۷۰
اثر مالیات ارزش افزوده بر پس انداز ۷۱
اثر مالیات ارزش افزوده بر رشد اقتصادی ۷۶
اثر مالیات بر ارزش افزوده در ایجاد ثبات اقتصادی ۷۹
فصل هفتم: ۸۲
مالیات بر ارزش افزوده چیست؟ چرا اجرای آن متوقف شد؟ ۸۳
چرا اجرای این قانون بدینگونه متوقف شد؟ ۸۴
تاثیر بر تورم ۸۵
تأثیر مالیات بر ارزش افزوده بر صادرات ۸۶
چرا بازاریان از مالیات به ارزش افزوده نگران شدهاند؟ ۸۶
تکلیف فعالان اقتصادی ۸۷
مالیات بر ارزش افزوده به زیان چه گروههایی است؟ ۸۷
پرسش و پاسخ حسینی با وزیر اقتصاد: ۹۰
خلاصه و نتیجه گیری ۹۴
نظریه استاد: ۹۵
منابع ۹۸
مقدمه
پس از جنگ جهانی دوم بنا به دلایل متعدد بسیاری از کشورها درصدد اصلاح ساختار مالیاتی خود بر آمدند. در این میان مالیات بر ارزش افزوده در دو دهه ی گذشته به عنوان یک روش جدید مطرح شده و به لحاظ ویژگی های انعطاف پذیری که دارد مورد توجه کشورهای مختلف به هنگام اصلاح ساختار مالیاتی واقع شده است.دلایلی که انگیزه ی این اصلاح را در کشورهای گوناگون ایجاد کرد مسائل مختلفی بوده که به رغم در برداشتن طیف وسیعی از موارد مختلف می توان آنها را در چهار مورد زیر دسته بندی کرد:
۱)رفع نارسایی های مالیاتی سنتی
۲)ایجاد منبع درآمد برای پاسخگویی به هزینه های روزافزون دولت.
۳)ایجاد سیستم مالیاتی متناسب با عملکرد پیمان های منطقه ای
۴)ایجاد تحول در ساختار مالیاتی به دلیل هماهنگ نبودن آن با روند توسعه اقتصادی
به رغم این که به دلیل ناشناخته بودن مالیات بر ارزش افزوده برخی از کشورها نسبت به پذیرش آن ابراز نگرانی کرده اند، اما با گذشت زمان شمار کشورهای استفاده کننده از این مالیات به طور قابل توجهی افزایش یافته است.
به طور کلی در بررسی های گوناگون در خصوص تئوری مالیات بر ارزش افزوده صاحب نظران اقتصادی این مالیات را از سه جنبه ی مختلف مورد بررسی قرار داده اند. این سه جنبه عبارتند از:
الف) مسائل ساختاری-اقتصادی-اجتماعی مالیاتی بر ارزش افزوده مشکلات مرتبط با آن ها و راههای مقابله با این مشکلات
ب)اثرات مخلتف مالیات بر ارزش افزوده بر متغیرهای اقتصادی از دیدگاه خرد و کلان.
ج) فرق مختلف اجرای مالیات بر ارزش افزوده در کشورهای مختلف و استفاده از تجارب حاصل به منظور بهبود ساختار این روش مالیاتی. در قسمت های بوری پس از شرح مختصر تاریخچه ی مالیات بر ارزش افزوده، به تجزیه و تحلیل کامل موارد فوق الذکر پرداخته خواهد شد.
تاریخچه مختصر مالیات بر ارزش افزوده
در ۱۹۸۱ مالیات بر ارزش افزوده توسط فون زیمنس به منظور فائق آمدن بر مسائل مالی بعد از جنگ طرح ریزی و به دولت آلمان معرفی شد. به رغم اظهار علاقه و تمایل کشورهای دیگر( مثل آرژانتین و فرانسه) در مورد آگاهی از چگونگی ساختار مالیات بر ارزش افزوده، این مالیات به طور رسمی تا ۱۹۵۴ در هیچ کشوری به کار گرفته نشد. در این سال کشور فرانسه مالیات بر ارزش افزوده را به صورت مالیاتی برای کالاهای مصرفی در مرحله ی تولید اعمال کرد و در ۱۹۸۶ این کشور توانست مالیات بر ارزش افزوده را به صورت مالیاتی جامع به مرحله خرده فروشی گسترش دهد.
در دهه ۱۹۶۰ بسیاری از کشورهای اروپایی از مزایای مالیات بر ارزش افزوده آگاه شوند و این مالیات تدریجا در سیستم مالیاتی بسیاری از کشورهای اروپایی به کار گرفته شد در اواسط ۱۹۶۰ در سال ۱۹۶۶، جامعه ی اروپا به منظور هماهنگ سازی سیستم مالیاتی و بهبود جریان کالاها و خدمات تمام کشورهای عضو را مکلف و پذیرفتن ساختار مالیات بر ارزش افزوده کرد و نیز پذیرش این مالیات را به عنوان یکی از پیش نیازهای لازم به منظور عضویت در جامعه اروپا عنوان نمود.
در دهه ی ۱۹۶۰ و۱۹۷۰ بسیاری از اعضای جامعه ی مشترک کشورهای اروپایی این مالیات را پذیرفتند (دانمارک ۱۹۷۶، آلمان غربی ۱۹۸۶، هلند ۱۹۶۹، لوکزامبورگ ۱۹۷۰، بلژیک ۱۹۷۱، ایرلند ۱۹۷۱، ایتالیا ۱۹۷۳، و بالاخره انگلستان ۱۹۷۳). در حین زمان و نیز در دهه ی بعد کشورهای دیگری ( از جمله برزیل، اروگوئه، مکزیک، آرژانتین، شیلی، ساحل عاج، آمریکا، ژاپن، استرالیا، نروژ، سوئد، الجزایر، مغرب و تونس) به خیلی کشورهای استفاده کننده از مالیات بر ارزش افزوده پیوسته و این مالیات را جانشین برخی از مالیات ها از جمله مالیات بر فروش کالاهای کارخانه ای، مالیات بر کل فروش، مالیات بر درآمد شرکت ها و .. کردند.
از سوی دیگر، انتقال از سیستم برنامه ریزی متمرکز به سیستم متکی به مکانیزم بازار نیز لزوم تغییر سیستم مالیاتی را در کشورهای اروپایی مرکزی و شرقی ایجاب کرده است. در حال حاضر کشورهای مجارستان و آلمان دموکراتیک (قبل از ادغام دو آلمان)، مالیات بر ارزش افزوده را به منظور اصلاح ساختار مالیاتی خود به کار برده اند. علاوه بر این، کشورهای بلغارستان، لهستان و یوگوسلاوی نیز نسبت به کاربرد این روش مالیاتی از خود تمایلات مثبت نشان داده اند.
به هر حال با گذشت زمان و نمایان شدن نقاط قوت مالیات بر ارزش افزوده، درجهی محبوبیت این مالیات بیشتر گشته است. به طوری که در حال حاضر بیش از ۵۰ کشور از این مالیات استفاده می کنند و بیش از ۱۰ کشور دیگر نیز به طور جدی در مورد پذیرا شدن آن از خود تلاش های مثبتی نشان داده اند.
نرخ و پایه ی مالیاتی مالیات بر ارزش افزوده در کشورهای مختلف متفاوت بوده و متوسط نرخ به کار گرفته شده در حد ۵ تا ۱۸ درصد در نوسان بوده است. هر چند که در بعضی از کشورها برخی از خدمات مثل خدمات دارویی، خدمات بیمارستانی، خدمات امنیتی، خدمات خانه، خدمات بیمه، خدمات پستی و خدمات زیربنایی عمومی مثل آب، برق و گاز مشغول مالیات نمی شوند، اما در برخی دیگر از کشورها پایه ی مالیات بر ارزش افزوده وسیع تر از سایر مالیات های سنتی بوده و موادی از قبیل خدمات تفریحی، خدمات حمل و نقل، خدمات قانونی، خدمات ملکی و حتی خدمات زیربنایی را نیز در بر می گیرد. این پایه ی وسیع توانسته است در بسیاری از کشورها درآمدهای مالیاتی را به طور قابل توجهی افزایش دهد. (جدول شماره ی ۱ سال پذیرش، سهم مالیات بر ارزش افزوده از تولید ناخالص داخلی و از کل درآمدهای مالیاتی و نرخ این مالیات را در برخی از کشورهای در حال توسعه نشان می دهد). از طرفی پاره ای از کشورها نیز به دلیل رعایت رفاه اجتماعی، مواد غذایی و مواد مورد نیاز عامه مردم را مشمول نرخ های پایین تر مالیاتی می کرده اند. هر چند که کشورهای عضو جامعه مشترک اروپا از جمله کشورهای پیشتاز در زمینه ی یکسان سازی نرخ های مالیات بر ارزش افزوده بوده اند، لیکن تلاش آنها در این زمینه تاکنون به ثمر رسیده است.
با منظور درک بیشتر پایه های تئوریک مالیات بر ارزش افزوده در قسمت بعد به بررسی کامل ساختارهای این مالیات پرداخته خواهد شد. در این زمینه مواردی از قبیل مبانی تئوریک مالیات بر ارزش افزوده (شامل بررسی مفهوم و نحوه ی محاسبه این مالیات از دیدگاههای مختلف، طبقه بندی های گوناگون این مالیات)، دلایل انتخاب مالیات بر ارزش افزوده به وسیله ی کشورهای مختلف (نقاط قوت و مزایای آن)، دلایل عنوان شده دررد مالیات بر ارزش افزوده (نقاط ضعف و نواقص آن)، نرخ ها، پایه ها و معافیت های مالیاتی و … مورد تجزیه و تحلیل قرار خواهند گرفت.
جدول شماره (۱):
مالیات بر ارزش افزوده در برخی از کشورهای در حال توسعه در دوره ۸۸-۱۹۶۶
کشور سال معرفی مالیات بر ارزش افزوده درصد سهم ارزش افزوده از GDP درصد درآمد مالیاتی مالیات بر ارزش افزوده از کل درآمد مالیاتی نرخ پایه ی مالیات بر ارزش افزوده (درصد) سایر نرخهای مالیات بر ارزش افزوده
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه مالیات بر ارزش افزوده و ویژگی های آن , :: بازدید از این مطلب : 564 نوشته شده توسط : محمد
ارزیابی کیفیت خدمات ارائه شده توسط شرکت سهامی بیمه ایران فهرست
۱-۱- مقدمه ۶
۲-۱- بیان مسأله ۶
۳-۱- هدف ۸
۱-۳-۱- الف – هدف اصلی: ۸
۱-۳-۱- ب – اهداف فرعی: ۸
۱-۳-۱- پ – هدف کاربردی: ۸
۴-۱- اهمیت و ضرورت انجام تحقیق ۹
۵-۱- سؤالات تحقیق ۹
۶-۱- فرضیه های تحقیق ۱۰
۷-۱- متغیرهای تحقیق: ۱۰
۸-۱- واژگان تخصصی: ۱۰
۹-۱- محدودیتهای تحقیق ۱۱
۱-۲- پیشینه ۱۲
۱-۱-۲- واژة بیمه: ۱۲
۲-۱-۲- تاریخچة بیمه در جهان ۱۳
۱-۳-۱-۲- پیدایش بیمه دریایی ۱۴
۲-۲-۱-۲- پیدایش بیمه آتش سوزی ۱۶
۳-۱-۲- تاریخچه بیمه در ایران: ۱۷
۴-۱-۲- شرکت های بیمه خارجی که در ایران فعالیت داشته اند: ۱۹
۵-۱-۲- سازمان بیمه در ایران ۲۱
۱-۵-۱-۲- تصویب قانون بیمه ۲۱
۲-۵-۱-۲- نظارت بر صلاحیت فنی شرکتهای بیمه ۲۱
۳-۵-۱-۲- نظارت بر شرکتهای بیمه ۲۳
۶-۱-۲- تاریخچة تأسیس شرکت سهامی بیمه ایران ۲۴
۱-۶-۱-۲- کلیات: ۲۴
۲-۶-۱-۲- مجوز قانونی تأسیس شرکت سهامی بیمه ایران ۲۵
۳-۶-۱-۲- صاحبان سهام و مؤسسان شرکت ۲۶
۴-۶-۱-۲- میزان سرمایة اولیة و چگونگی تأمین آن ۲۷
۵-۶-۱-۲- شرکت نامه و اولین اساسنامه شرکت سهامی بیمه ایران ۲۸
۶-۶-۱-۲- اولین اساسنامه ۲۹
۷-۶-۱-۲- شروع رسمی فعالیت بیمه گری و اولین بیمه نامه صادره توسط شرکت ۳۱
۸-۶-۱-۲- اولین کارمندان شرکت ۳۲
۶-۶-۱-۲- هزینه تأسیس ۳۲
۷-۱-۲- شرکت سهامی بیمه ایران ۳۲
۱-۷-۱-۲- مرام نامه خانواده بزرگ بیمه ایران ۳۲
۲-۷-۱-۲- امتیازات و ویژی های بیمه ایران ۳۷
۳-۷-۱-۲- مکانیزاسیون ۳۷
۴-۷-۱-۲- آموزش ۳۹
۵-۷-۱-۲- سرمایة بیمه ایران ۴۰
۶-۷-۱-۲- سرمایه گذاریها ۴۰
۷-۷-۱-۲- شبکه فروش ۴۱
۸-۷-۱-۲- نیروی انسانی ۴۱
۹-۷-۱-۲- چشم انداز برنامه های بیمه ایران ۴۳
۱۰-۷-۱-۲- بهبود مستمر ظرفیت و توان حرفه ای برای پاسخ گوئی ۴۳
۱۱-۷-۱-۲- هدف بیمه ایران ۴۳
۱۲-۷-۱-۲- انواع پوششهای بیمه ای ۴۶
۱-۲-۲- روش شناسی حل مشکل وبهبود کیفیت: ۴۷
۲-۱-۲-۲- چرخة PDSA دمینگ ۴۸
۳-۱-۲-۲- مدل سه بعدی جودان ۴۹
۴-۱-۲-۲- فرآیند کرازبی: ۵۰
۲-۲-۲- مدل های ارزیابی کیفیت خدمات: ۵۱
۱-۲-۲-۲- مدل کیفیت خدمات SERQUAL 52
2-2-2-2- مدل CAF: 58
3-2-2- سنجش کیفیت خدمات در بخش عمومی مدل تعالی سازمانی EFQM 60
بخش های عمومی و اختیاری: ۶۱
۴-۲-۲-۲- مدل چارتر مارک ۶۲
۳-۲-۲- مدل تحقیق: ۶۳
فصل سوم روش شناسی تحقیق ۶۴
۱-۳-روش تحقیق ۶۴
۱-۱-۳- مقدمه ۶۴
۲-۱-۳- جامعه آماری: ۶۴
۳-۱-۳- روش نمونه گیری: ۶۴
۴-۱-۳- حجم نمونه: ۶۵
۵-۱-۳- ابزار سنجش و طراحی پرسشنامه ۶۶
۱-۵-۱-۳- پایایی (اعتماد) ۶۸
۲-۵-۱-۳- روایی (اعتبار): ۶۹
۶-۱-۳- روشهای تجزیه و تحلیل داده ها ۷۰
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها ۷۵
۱-۴- آمار توصیفی ۷۵
۱-۱-۴- جنسیت ۷۵
۲-۱-۴- میزان تحصیلات ۷۶
۳-۱-۴- نوع بیمه ۷۶
۴-۱-۴- مدت استفاده از خدمات بیمه ایران: ۷۷
۲-۴- آزمون فرض ۸۰
۲-۵- پیشنهادها ۹۱
۱-۲-۵- پیشنهاد برای فرضیه I 91
2-2-5- پیشنهاد برای فرضیه II 91
3-2-5- پیشنهاد برای نتیجه گیری III 91
4-2-5- پیشنهاد برای نتیجه گیری IV 91
5-1-5- پیشنهاد برای نتیجه گیری (IV) 91
ضمائم – نمونه پرسشنامه ۹۳
منابع: ۹۶
۱-۱- مقدمه
مطالعاتی که در رابطه با علل موفقیت سازمانها بعمل آمده است. حاکی از آن است که کیفیت انتظارات بیشتری از خدمت در این سازمانها ،به مثابه یک موضوع مهم مطرح بوده و تمامی فعالیتهای سازمان در جهت تأمین آن هماهنگ می شود. مشتریان عامل حیاتی هر تجارتی هستند و کیفیت خدمات می تواند مشتریان را راضی و آنها را حفظ کند.
از سوی دیگر، امروزه تنها سازمانهایی در عرصه رقابت از موقعیت مناسب برخوردارند که محور اصلی فعالیت موسسه خود را تأمین خواسته های مشتریان و ارضای نیازهای آنان با حداقل قیمت و حداکثر کیفیت قرار داده اند.
با توجه به افزایش نقش سازمانهای خدماتی در عرصه های اقتصادی و اهمیت کیفیت در عرصه های رقابت داخلی و بینالمللی و موضوع کیفیت خدمات از دیدگاه مشتریان را انتخاب نمودهام.
۲-۱- بیان مسأله
با توجه به اینکه مردم به طور روزافزون با فرهنگ بیمه ای آشنا میشوند و از طرفی خبر حوادث فراوان که به طور روزمره در نقاط مختلف کشور به گوششان می رسد موجبات تمایل آنها را به اخذ پوشش بیمه ای فراهم می نماید. در نتیجه به طور روزمره به حجم کارهای بیمه ایران افزوده می شود. و از طرفی به علت دولتی بودن مجوز برای استخدام نیروهای جدید وجود ندارد. بدین ترتیب روز به روز نیروهای موجود در شرکت با حجم بیشتری از کار روبرو می شوند و در نتیجه بتدریج خسته و فرسوده می شوند. به علت دولتی بودن مجوز پرداخت دستمزد و ایجاد رفاه بیشتر را نیز ندارد و در نتیجه بی انگیزگی کارکنان بیشتر می شود و نمی توانند خدمات با کیفیت به مشتریان خود عرضه کنند. کارمندانی که دارای شرایط فوق باشند. در برخورد با ارباب رجوع خوشرو و با انگیزه نمی باشند.
بدین ترتیب در زمان بروز خسارت نیز پذیرای مشتری نبوده و عدم پاسخگوئی و یا جواب نامعتبر موجب رفت و آمدهای مکرر مشتریان را فراهم نموده و در نتیجه حتی اگر خسارت نیز پرداخت شود موجب رضایتمندی مشتری نخواهد شد.
همانطور که می دانیم اگر مشتری در یک رشته بیمه ای از بیمه گر خود ناراضی شود. کل پرتفوی خود را به سایر شرکتهای بیمه منتقل خواهد نمود. در نتیجه چنانچه مشتری که درواقع عامل بقای شرکتهای بیمه هستند از آنها رویگردان شوند. زمینه را جهت اضمحلال و نابودی آنها فراهم میگرداند.
۳-۱- هدف
۱-۳-۱- الف – هدف اصلی:
ارزیابی کیفیت خدمات ارائه شده توسط شرکت سهامی بیمه ایران – شعبه مطهری از دیدگاه مشتریان.
۱-۳-۱- ب – اهداف فرعی:
آشنایی با تاریخچه صنعت بیمه در جهان
آشنایی با تاریخچه صنعت بیمه در ایران
آشنایی با ساختار شرکت سهامی بیمه ایران
بررسی مدل های ارزیابی کفیت خدمات
انتخاب مدل و شاخصهای مرتبط
آگاهی شرکت بیمه ایران از نواقص خدمات ارائه شده و اقدام درجهت رفع آن
شناسایی و اولویت بندی عوامل مؤثر بر کیفیت خدمات از دیدگاه مشتریان.
۱-۳-۱- پ – هدف کاربردی:
استفاده از نتایج تحقیق در رابطه با عوامل موثر بر کیفیت خدمات در سایر شرکتهای بیمه دولتی و خصوصی.
۴-۱- اهمیت و ضرورت انجام تحقیق
بیمه ایران قدیمیترین و با سابقهترین شرکت بیمه در ایران است. با توجه به پیدایش شرکتهای بیمه خصوصی و افزایش رقابت بین شرکتهای بیمه و خارج شدن بازار تقریباً انحصاری بیمه از دست شرکتهای بیمه دولتی و در رأس آن شرکت بیمه ایران ، افزایش کیفیت خدمات ارائه شده توسط بیمه ایران برای بقا در صحنة رقابت ضروری است. چون همانطور که می دانیم رابطه مستقیم بین کیفیت خدمات و موفقیتهای سازمانی وجود دارد.
۵-۱- سؤالات تحقیق
۱-۵-۱- سوال اصلی تحقیق: ارزیابی کیفیت خدمات بیمه ایران – شعبه مطهری از دیدگاه مشتریان چگونه است؟
۲-۵-۱- سوالات فرعی تحقیق:
- آیا ملموسها بر کیفیت خدمات تأثیر دارد؟
- آیا میزان اعتماد بر کیفیت خدمات تأثیر دارد؟
- آیا میزان پاسخگویی بر کیفیت خدمات تأثیر دارد….
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: ارزیابی کیفیت خدمات ارائه شده توسط شرکت سهامی بیمه ایران , :: بازدید از این مطلب : 628 نوشته شده توسط : محمد
دانلود گزارش کارآموزی ساختمانهای بتنی و فلزیگزارش کارآموزی ساختمانهای بتنی و فلزی فهرست مطالب بتن چیست جزئیات اجرایی ساختمان های بتنی ساختمانهای بتنی و فلزی
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود گزارش کارآموزی ساختمانهای بتنی و فلزی , :: بازدید از این مطلب : 438 نوشته شده توسط : محمد
دانلود مقاله حق دفاع متهمحق دفاع متهم فهرست مطالب
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: بازدید از این مطلب : 525 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه خصوصیات چینی و سرامیک خصوصیات چینی و سرامیک
فهرست مطالب
عنوان صفحه
پیشگفتار ۱
فرآورده های ویژه و سرامیکی تکنیکی ۸
دیرگدازه ها ۸
فرآورده های زمخت ۱۱
فرآورده های ظریف ۱۱
ظروف خانگی ۱۲
کاشی ها ۳۷
سرامیک های بهداشتی ۴۲
عایق ها ومقره های الکتریکی ۴۵
تکامل صنعت سرامیک ۵۴
تکامل صنعت سرامیک در جهان ۵۴
تکامل صنعت سرامیک در ایران ۶۸
پیشگفتاراستاندارد چینی ۸۵
ظروف چینی غذا خوری – ویژگیها و روشهای آزمون ۸۷
فرآورده های سرامیکی ۸۹
چینی ۹۱
انو اع چینی غذا خوری ۹۱
نمونه برداری ۹۱
آزمون های فیزیکی ۹۳
آزمون مقاومت در برابر تغییر ناگهانی دما ۹۸
آزمون قابلیت نور گذاری ۱۰۶
سختی ۱۰۹
آزمون های شیمیایی ۱۱۲
آزمون پایداری لعاب و دکور ظروف غذا خوری در برابر شستشو ۱۲۲
آزمون های چشمی و درجه مرغوبیت ۱۲۴
تاثیروتوزیع اندازه ذرات بر خواص دوغاب سرامیک ۱۳۲
اطلاعات مربوط به اندازه ی ذرات ۱۳۳
رئولوژی دوغابها ۱۳۶
فاز جامد موجود در دوغابها ۱۳۸
توزیع اندازه ی دانه رئولوژی دوغابها ۱۳۹
دوغابهای الومینا ۱۴۰
دوغاب های کوارتز ۱۴۲
دوغاب های بدنه سفید ۱۴۲
ساختمان فلوکول در دوغاب های ریخته گری تجاری ۱۴۵
سرعت ریخته گری در ارتباط با اندازه سطح ذره ۱۴۷
ویسکوزیته سوسپانسیون های دیسپرز ۱۴۹
ویسکوزیته دوغاب های تهیه شده از پودرهایا مخلوط های لکوئیدی ۱۵۲
رئولوژی سیستم های کوا گوله ۱۵۳
خلاصه بحث ۱۵۵
بررسی عیوب حاصله بر روی قطعات تولیدی پرس ۱۶۱
تحقیق برروی بدنه های چینی با سیلیس بالا ۱۶۴
مواد خام ۱۶۵
مراحل آزمایش نمونه ها ۱۶۶
نتایج و بحث ۱۶۸
انبساط حرارتی ۱۶۹
جذب آب ودانسیته بدنه ها ۱۷۰
استحکام خمشی بدنه ها ۱۷۰
سفیدی و شفافیت بدنه ۱۷۲
مشاهده نمونه ها با استفاده از میکروسکوپ الکترونیکی ۱۷۴
نتیجه گیری ۱۷۵
منابع و مآخذ ۱۷۶
ضمیمه ( آماروارقام مربوط به تولیدات چینی ) ۱۷۷
پیشگفتار
در حال حاضر سرامیک بخش وسیعی از صنایع مختلف معاصر را در برمی گیرد. در عین اینکه این صنعت به قدمت اولین تمدن بشری است ولی اکنون محصولات سرامیکی یکی از مفیدترین پدیده هایی است که در پیشرفت علوم نقش مؤثری را بر عهده دارد.
محصولات سرامیکی دارای تنوع بسیار است. بعضی از آنها همواره مورد استفاده عموم قرار می گیرند و بعضی دیگر در رابطه با مصارف خاصی است که متخصصین از آنها بهره برداری می کنند.
ذیلاً تعدادی از محصولات مذکور ذکر می گردد:
الف- اشیاء هنری یا تزئینی مانند مجسمه- پلاک و غیره
ب- وسایل غذاخوری و لوازم آشپزخانه (Talbo ware)
ج- وسایل بهداشتی از قبیل دستشویی، وان حمام و غیره (Sanitary ware)
د- کف پوشها
هـ- کاشی ها
و- لوله های فاضل آب
ز- الماس های مصنوعی (Synthetic diamonds) مورد استفاده در لوازم صوتی
ح- قسمتی از مغزهای الکترونیکی (Memory Cells)
ط- بخشی از وسایل الکتریکی (مقره- پایه و ترمینال)
ی- شمع های ماشین (Spark Pluge)
ک- عایق ها و اجسام نسوز (Refractories)
ل- وسایل آزمایشگاهی مانند بوته ها، هاونگ های چینی و غیره
م- دندان های مصنوعی (Denture Ceramics)
ن- سنباده ها و ابزارهای برش (Abrasion resisting Ware) و غیره
فقط قسمتی از این مجموعه وسیع را تشکیل می دهند.
زمان ساخت سرامیک ها سالیان قبل و مقارن با رشد فکری انسان های اولیه و ایجاد نخستین تمدن های بشری بوده است.
بشر نخستین پس از شناخت محیط اطراف خودو کشف آتش شروع به ساختن ابزار، لوازم و اشیاء مورد نیاز خود کرد: در هم آمیختن آب و خاک و سخت شدن خمیره آنها بر اثر تبخیر مراحلی هستند که طبیعت به انسان آموخت. قدیمی ترین کشف بشر اولیه که بر اساس کاوش ها و دانستنی های ابتدایی او استوار بوده. همانا استفاده از حرارت آتش جهت سختی و استحکام اشیاء و اجسام گلی می باشد.
گرمای حاصله از حرارت آتش نه تنها باعث استحکام و سخت شدن اشیاء گلی می گردید بلکه گاهی اوقات بر حسب اتفاق تعدادی از آنها نیز بر اثر حرارت زیاد ذوب می شدند. زمانی که آتش فرو می نشست وجود قطعات ذوب شده و گاهی درخشان و سخت در خاکسترهای بر جای مانده انسان را متحیر و وادار به تفکر می نمود. به تدریج در اثر این گونه اتفاقات توجه بشر به ذوب مواد معدنی و نتیجتاً کشف فلزات جلب شد.
گرچه بشر با شناخت فلزات دریچه ای از دنیای تمدن را برخود گشود. ولی مشکل فرم دادن و نیز شکل گرفتن فلزات یکی از مسائلی است که انسان از همان ابتدا با آن برخورد نمود. در مقایسه با فلزات خاصیت شکل پذیری که از خمیره گل حاصل می گشت همواره باعث تقویت نیروی خلاقیت بشر می شد. این خصوصیت موجب می گردید که بتواند به آسانی شکل های مختلف را تجربه نموده و هر آنچه که می اندیشید عملاً بسازد حتی اکثر شکل های فلزی ابتدا از گل های طبیعی ساخته شده و پس از قالب گیری جهت شکل دادن فلزات از آنهااستفاده می گردیده است.
در این زمان است که اشیاء گلی آتش خورده و سخت به وفور در محیط زیست انسان یافت می گردد که از آن جمله می توان ظروف تهیه غذا و نگهداری آن، ابزارها، مجسمه ها آجر بناها و حتی تابوت ها و بسیاری دیگر را نام برد. کشف فلزات باعث گردید که صور، نقوش، طرز ساخت اجسام و اشیاء سرامیکی تغییرات اساسی و کلی پیدا کند و هنرمندان و صنعتگران آن زمان روش های جدیدی را در تولید و آفرینش اشیاء برگزیده و تجربه نمایند.
ویژگی هایی که در ساخت اشیاء سرامیکی وجود داشت موجب تداوم، تکرار و تکثیر آن وسایل گردید. به عبارتی دیگر هر آنچه که بشر می اندیشید می توانست بدون مانعی بسازد و این خود باعث اندوختن و انباشتن دانستنی ها و تجربیات فراوانی گشت. قرن ها قبل از طرح علوم فیزیکی و شیمیایی و حتی بیش از اقدام به کیمیاگری، انسان اولیه از این دانستنی ها و تجربیات بهره گرفته، به صورتی با علم و تکنیک سرامیک ها آشنایی پیدا کرده بود.
هم چنین نظری به محتوی فرم های اولیه و نقوش آنها نشان می دهد که بشر همواره از طریق ساخت و تزئین اجسام سرامیکی در جهت حس زیبایی دوستی، فلسفه ها و خلاقیت های هنری خود مدد گرفته، چنانکه فرهنگ، آداب ورسوم، عواطف و احساسات او همواره در تولید و خلق این اشیاء مؤثر بوده است.
به جهت گسترش صنعت سرامیک در مسیر بررسی و شناخت این اشیاء لازم به نظر می رسد که پس از مقدمه ذکر شده و تعاریف آینده نگاهی گذرا به تاریخ سرامیک انداختده و سپس به پژوهش در طبیعت، مواد خام درون آن و نیز بهره گیری از هر عنصر بپردازیم و آنگاه روش ها، تکنیک ها و سایر عوامل سازنده را بر اساس ساخت و تولید سرامیک ها، مورد تجزیه و تحلیل قرار دهیم.
تعریف سرامیک
لغت سرامیک از کلمه یونانی (Keram os) مشتق گردیده که در اصل به معنی ماده پخته شده است. تعریف دیگر از ریشه سانسکریت به موادی اطلاق می گردد که به کمک آتش تهیه می شوند.
تعریف جدید و علمی که در دنیای صنعتی امروز نیز قابل قبول می باشد تعریفی است که در سال ۱۹۲۰ جامعه سرامیک آمریکا مطرح نموده است.
سرامیک عبارت است از تمام محصولات غیرفلز معدنی که برای به عمل آوردن آن به صورت یک محصول قابل استفاده، احتیاج به درجه حرارت معمولاً بالاتر از ۶۰۰ درجه سانتیگراد را دارد. این تعریف نه تنها شامل محصولاتی می گردد که ماده اولیه خاک آنها و یا سیلکاتها هستند بلکه سایر محصولات از قبیل اکسیدهای فلزی و کربن ها را نیز در برمی گیرد.
سرامیک های ظریف Fine Ceramics
قطعه ای از سرامیک کاملاً دقیق و حساب شده که دارای ساخت ظریف بدون لعاب و یا لعابدار باشد سرامیک ظریف اطلاق می شود. این دسته از سرامیک ها اغلب به ظروف غذاخوری خاص و اشیاء تزئینی اطلاق می گردد. باید توجه داشت که اصطلاح متداول فنی برای این نوع سرامیک ها وایت ور (White ware) است ولی این کلمه نیز تاکنون مورد تأیید قطعی مجامع علمی قرار نگرفته است.
در دسته بندی شاخه های مختلف صنعت سرامیک نیز مانند تعریف آن؛ تفاهم چشمگیری بین دست اندرکاران این صنعت وجود ندارد ولی در عین حال رایج ترین و شاید صحیح ترین دسته بندی شاخه های مختلف این صنعت به صورت زیر است:
۱- فرآورده های ویژه و سرامیک های تکنیکی.
۲- دیرگدازها.
۳- فرآورده های زمخت.
۴- فرآورده های ظریف .
همچنان که از عنوان این بخش نیز مشخص است بحث در چهارچوب دسته چهارم از شادخه های چهارگانه صنعت سرامیک است. ولی با این همه به طور بسیار مختصر سه شاخه دیگر نیز بررسی خواهند شد.
نمودار ۱ : انواع بدنه های سرامیک
فرآورده های ویژه و سرامیکی تکنیکی
به طور کلی این فرآورده ها عمدتاً از مواد اولیه مصنوعی و خالص ساخته می شوند. خصوصیات، ترکیبات و مواد اولیه این فرآورده ها بر حسب موارد مصرف مختلف آنها کاملاً متفاوت هستند. این فرآورده های پیچیده عمدتاً در ارتباط با پیشرفت و تکامل صنایع دیگر مطرح گردیده اند صنایع الکترونیک، صنایع هواپیمایی، تحقیقات فضایی، انرژی هسته ای، نیروگاه های برق و غیره جزئی از صنایعی هستند که در واقع مصرف کننده عمده این محصولات به شمار می آیند. از انواع این فرآورده ها به عنوان مثال می توان از اکسید سرامیک های مختلف (مثل بریلیا Beo و تیتانیا ، و توریا ) نیتریدها و سیلیسیدها، (مثل نیترید بر BN، نیترید سیلیسیم و دی سیلیسید مولیبدن ) کاربیدها (مثل کاربید بر ، کاربید تنگستن Wc و کاربید زیرکنیم Zrc) و نیز فرآیت ها نام برد.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه خصوصیات چینی و سرامیک , :: بازدید از این مطلب : 527 |
|
موضوعات آرشیو مطالب آخرین مطالب پیوند های روزانه مطالب تصادفی مطالب پربازدید چت باکس
تبادل لینک هوشمند پشتیبانی LoxBlog.Com
|